Onaylı Üye
belli ediyorsundur adamlar da ticket atıyodur legit oynarsan ban yeme ihtimalin sadece hile detect olduğunda var o da düşük ihtimal başıma hiç gelmedi sc ile elmas 1 e kastım 200 oyun oynayıp
Ya onla alakası yok hocam ya ben hem zoom hack kullanıyorum hem yasuo exploid kullanıyorum hem skin hack kullanıyorum hala ban yemiyorum adamdaki olay farklı bencekanka oyunu spaceyle oynarsan yersin tabii legit oyna birazcık.
kanka spaceye basılı tutup oynuyorsan sende yakında yiyeceksindir ya da şanslısındır.Ya onla alakası yok hocam ya ben hem zoom hack kullanıyorum hem yasuo exploid kullanıyorum hem skin hack kullanıyorum hala ban yemiyorum adamdaki olay farklı bence
Hocam lpreborn geldiğinden beri oynuyorum çarla hadi 1 şans hadi 2 şans hadi 10 şans hadi 500 şans nereye kadarkanka spaceye basılı tutup oynuyorsan sende yakında yiyeceksindir ya da şanslısındır.
kanka bende xf project scsi varkenden beri kullanıyorum bu dediklerimi uygulamadığım zaman her zamna ban yiyorum anlamadım kiHocam lpreborn geldiğinden beri oynuyorum çarla hadi 1 şans hadi 2 şans hadi 10 şans hadi 500 şans nereye kadar![]()
xf project dediğin windsharptır muhtemelen onunla ne yaparsan yap yerdin zaten detected di ama lpreborn ws den önce de şimdi de ban konusunda üzmüyor kullanıcılarıkanka bende xf project scsi varkenden beri kullanıyorum bu dediklerimi uygulamadığım zaman her zamna ban yiyorum anlamadım ki![]()
evet windsharptı main hesabım 3 kere scden ban yedi ve geri açıldı sebepsizce bu scde ban daha az tabii ama genel olarak sclerde legit oynanması gerekiyor.xf project dediğin windsharptır muhtemelen onunla ne yaparsan yap yerdin zaten detected di ama lpreborn ws den önce de şimdi de ban konusunda üzmüyor kullanıcıları
Yok hocam ya özellikle ticket atılmadığı sürece ( ki geneli atmıyor ) o legit işi yalan. sc ban durumuna göre herşey oynuyor. istersen full+full legit oyna hile detected se injectlendiği an o hesap ggevet windsharptı main hesabım 3 kere scden ban yedi ve geri açıldı sebepsizce bu scde ban daha az tabii ama genel olarak sclerde legit oynanması gerekiyor.
benden daha tecrübelisindir saygı duyarım ama lpreborn kaç aydır var detectlenmedi mi diyosun yaniYok hocam ya özellikle ticket atılmadığı sürece ( ki geneli atmıyor ) o legit işi yalan. sc ban durumuna göre herşey oynuyor. istersen full+full legit oyna hile detected se injectlendiği an o hesap gg
Ud hala hocam evet yanib
benden daha tecrübelisindir saygı duyarım ama lpreborn kaç aydır var detectlenmedi mi diyosun yani
siz ne zamandan beri kullanıyosunuz ?Ud hala hocam evet yani
Tam bir zaman veremeyeceğim. Lpreborn ile ilk çıktığından beri oynuyorumsiz ne zamandan beri kullanıyosunuz ?