LPReborn Gangplank config gelecek mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
LPReborn için bir güncelleme gelirse, çoğu şampiyon ve özellik gibi, GP içinde güncelleme olacaktır.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
ufak çaplı sorunlar haricinde scriptte bir şeylerin değişeceğini düşünmeyin derim bana kalırsa özellikle de GP gibi komplike bir karakterin scriptinin geleceğine çok inanmayın

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum bence çok bilmişlik taslamadan önce nasıl çalıştığını anlasan böyle cevap vermezsin.Senin yapmış olduğun cfg değil oyun içi karakter ayarlarıdır.Cfg dediğin kodlama ile scripte olmayan veya olan karakterlerin örn. zeri q 600 menzil iken 300 düşmesi gibi veya Vex r atması için karşı rakibin canı %30 dan aşağıdaysa r kullan r2 için yanında şu kadar karakter varsa git gibi tabi bunları böyle anlatmak saçma c# dilinde anlatmak gerekiyor.Ben Lpreborn kötü demiyorum hatta şunu diyebilirim ücretsiz olarak ban atmamasından ve stabil çalışan 20 30 tane karakteri olduğu için ücretsiz olarak çalışan en iyi scripttir.Eğer piyasada bulunan (Ücretli olarak diyorum) başka script kullanmadıysan normal bu cümleleri kurman.Okuduğunu anlamıyorsun sanırım ben memoryhackers ekibi kodlama bilmiyor demedim lol scripti yazmak için oyuna hakim olmak gerekiyor dedim demek istediğim şu vex karakterinin pasifinden tut skill cooldownlarına menzilinden tut büyü bedellerine kadar ayar yapmaları gerekiyor.Source kode script paylaşımı yaptım istersen ordan bakıp nedemek istediğimi anlayabilirsin.
Oyunun sürekli değişen değerlerine ait wikiler ve sayfalar var ki yine oyuna hakim olmasalar zaten hile bu düzeye gelemezdi. Ayara config dedim yazarken ona mı takıldın yani. Sonuç olarak hala memoryhackers ekibinin zorlandığını veya oyuna hakim olmadıklarını düşünmüyorum. Ve hala yeni güncelleme gelmemesinin sebebinin stabil çalıştığı olduğuna inanıyorum hala neredeyse her karakteri sıkıntısız oynatıyor ve hala da ban yemedim main çarda olmama rağmen. Çok bilmişlik meselesi de değil bu yönetim açıklayana kadar güncelleme gelip gelmeyeceğini ve nedenini bilemeyiz. Ben de mantıklı bir tahminde bulundum hilenin hala ud şekilde çalıştığını belirterek.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gp taşıma potensiyeli var bence acilen gelmeli bedne bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...