Çözüldü LPReborn Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Adsız.png

arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi sol tarafta 5 tane kare var bu kareler bir sağa bir sola geçiyor sağa geçince de haritayı kapatıyor bu gereksiz şeyleri nasıl kapatabilirim hileyi baştan sona kurcaladım bulamadım bir de bu semiE ve stealth ne demek yardımcı olursanız sevinirim

Çözüm
Awaraness Chud olması gerekiyor bunu kapatın, Semi E adından da anlaşılabileceği yarı otomatik olarak E yeteneğini atıyor artık hangi tuşa atandıysa o tuşla birlikte kullanılıyor. Stealth özelliği ise vayne ile ulti durumunda görünmez iken saldırı yaparak görünmezliği bozmasını engelliyor ve scripte göre en uygun zamanda görünmezliği bozarak düşmana saldırmasını sağlıyor.
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hud' du galiba tiki kaldır sürüklenebilen birşey o sağa kaymış karsı takımın canı,manası,yetenek süresi,spellerini falan gösteriyor.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Awaraness Chud olması gerekiyor bunu kapatın, Semi E adından da anlaşılabileceği yarı otomatik olarak E yeteneğini atıyor artık hangi tuşa atandıysa o tuşla birlikte kullanılıyor. Stealth özelliği ise vayne ile ulti durumunda görünmez iken saldırı yaparak görünmezliği bozmasını engelliyor ve scripte göre en uygun zamanda görünmezliği bozarak düşmana saldırmasını sağlıyor.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hud' du galiba tiki kaldır sürüklenebilen birşey o sağa kaymış karsı takımın canı,manası,yetenek süresi,spellerini falan gösteriyor.
sürmeyi çok denedim ama olmuyor kapatıcam gerek yok zaten rakiplerin altında gözüküyor spelleri falan
Post automatically merged:

hocam scripti yüceltmişsiniz gibi ama yasuonun esini kule altına atıp öldürmesini biliyor :D kaç defa bu yüzden öldüm

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...