8 Eki 2022 #1 sahinhc13 S Onaylı Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 50 Tepki puanı 6 Ödüller 6 Yaş 24 7 HİZMET YILI Kalista script oynayayım dedim. Script sanki yavaş zıplıyor sağa sola, ben elimle yapınca gözle görülür bir fark oluyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim? Moderatörün son düzenlenenleri: 13 Eki 2022
Kalista script oynayayım dedim. Script sanki yavaş zıplıyor sağa sola, ben elimle yapınca gözle görülür bir fark oluyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim?
8 Eki 2022 Yasaklandı #2 BaBOR873296 B Mondoro Rokoko Banlı Üye Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 813 Çözümler 10 Tepki puanı 378 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Merhaba sahinhc13, Problemin Direkt Sorunu Script'in Kendisindendir. Haraket Hızı Ayarı Eklenmeden Müdahale Edebileceğiniz Birşey Bulunmamaktadır. İyi Eğlenceler.
Merhaba sahinhc13, Problemin Direkt Sorunu Script'in Kendisindendir. Haraket Hızı Ayarı Eklenmeden Müdahale Edebileceğiniz Birşey Bulunmamaktadır. İyi Eğlenceler.
9 Eki 2022 #3 baldursgate13 B Süper Üye Katılım 3 Şub 2020 Mesajlar 1,196 Tepki puanı 96 Ödüller 6 6 HİZMET YILI maalesef oyle. kalista işlevsiz kalıyor bu sc de
9 Eki 2022 #4 restr Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş Seçkin Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 471 Çözümler 2 Tepki puanı 53 Ödüller 7 7 HİZMET YILI sanırım scriptin kite speed ayarı yok bildiğim kadarıyla bu diğer scriptlerde de yok entegreden degişimesi lazım bu sefer de fps sorunlarına yol açar
sanırım scriptin kite speed ayarı yok bildiğim kadarıyla bu diğer scriptlerde de yok entegreden degişimesi lazım bu sefer de fps sorunlarına yol açar
9 Eki 2022 #5 dogukan Web Design and Dev Uzman Üye Katılım 16 Ağu 2015 Mesajlar 157 Tepki puanı 8 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Bazı ayarlar farkedilmemesi için humanize ediliyor. Ayarları bir kontrol et. Olmadı forumda configleri bulabilirsin. En tavsiye edileni challenger config gibi duruyor.
Bazı ayarlar farkedilmemesi için humanize ediliyor. Ayarları bir kontrol et. Olmadı forumda configleri bulabilirsin. En tavsiye edileni challenger config gibi duruyor.