Mahallemizdeki internet altyapısı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dostum malesef buna pek bişey yapacaginizi sanmıyorum yeni alt yapı talebi oluşturabilirsiniz ama bekleme süresi (24) ay /// son bir şey soyliyim talep yoğunlugu olursa gelip hemen yaparlar

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla mahalleye bağlatmak için mahalledeki herkesten imza toplanması gerekiyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ya aslında çoğu evin altyapısı vardır ama bazılarının yoktur eğer altyapıyla alakalı bilgi alamıyosanız belediyeye başvurmanızı öneririm he eğer varsa hala alamıyosanız internet sağlayıcınızla görüşmeniz gerek.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Belediye ile görüşme sağlayın, bazı durumlarda devlet tasdikli internet sağlayıcıları teşvik edilip sokağa altyapı çektirebiliyorlar. Bir de merak ettim, nerede yaşıyorsun?
Bursanın en büyük 2. semtinde oturuyorum. (Bağlarbaşı Mah.)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Mahallende alt yapı yok kanka sen türktelekoma söylesen bile mahallendeki diğer insanlarında söylemesi lazım 1-2 kişiye bakmıyorlar

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Mahallende alt yapı yok kanka sen türktelekoma söylesen bile mahallendeki diğer insanlarında söylemesi lazım 1-2 kişiye bakmıyorlar
2 Apartman olarak başvuruda bulunduk (yaklaşık 16 daire) fakat hala gelmedi.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaş haklı imza toplayıp başvuru yapabilirsiniz

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Altyapı var ama sorgulamada görünmüyor ise çözülebilir. Ama hiç yoksa bulunduğunuz ilin Telekom müdürlüğündeki, altyapı sorumlusu ile görüşün. Faydası olacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
twitter üzerinden twit atarsan dönüş yapıyorlar ben böyle alt yapı bağlattım

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
altyapı yaptırmanız lazım bunu turktelekoma bıldırın ama tek bıldırmeyın fazla kışı bıldırırsenız daha kolay olur

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben eski evden yeni eve geçtiğimde alt yapı yok demişlerdi hat taşıma için. Ama hat taşıma gerçekleşmişti ve hala da kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben eski evden yeni eve geçtiğimde alt yapı yok demişlerdi hat taşıma için. Ama hat taşıma gerçekleşmişti ve hala da kullanıyorum
Bu ve bunun gibi durumlar için, sistem tanımlarında problem olabiliyor. o yüzden şebeke kontrol ve tanımı için türk telekoma gitmek gerekli. Ekip yönlendirmesiyle çözülüyor ama altyapı hiç yok ise eğer dilekçe veriyorsunuz nasip kısmet diyip bekliyorsunuz

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsanız onunla iletişime geçmen gerekiyor dostum , o bölgeye belki uzun uğraşlar sonucunda alt yapı getirtebilirsin XD

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Bulunduğunuz bölgede altyapı yoksa çözüm yok ama sorun varsa internet sağlayıcınızla konuşabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sokak mahalle olarak imza toplamayı deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...