Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Metin2 den para kazanma (Sermayesi olan birisi için).
Kardeşim iyi hoş diyorsunda o botlar her türlü 1 hafta geçmeden ban yiyor zaten o yüzden yorulduğuna deymez onun yerine 2 saatte yapacağın işi 5 saatte elle yap en azından ban riskin olmaz benim tavsiyem bu yoksa etp işinde iyi para var dediğin gib ibir süre sonra çok karlı işler yapabiliyorsun ama normal yoldan yapmak daha mantıklı gibi
boş bir hile yöntemi çok denedim inan bana sadece item yapıp satıyordum öyle para kazanıyordum eger hile yöntemi istiyorsanız yeni açılan bir swye zindana hesapları bırakıp item toplayıp satmakk bunuda m2bob yapıyor
bunun için hileye gerek yok ama hileyle yapacaksakda won çekmeyede gerek yok düzeltmeler yapayım dilenerek 5 dakkada bütün çarları +6 set dizersin ki o dediğin hilede gerek bile kalmıyo çünkü slotlar sana vurmaıyor ve o hilede 16 hesapla yapılabiliyo 16 sının 16 sınıda kullanmak daha doğru
[QUOTE = "reinan, gönderi: 3185232, üye: 2275241"]
Biraz uzun yollu metin2 artık emeğinizde gidebilir bir oyun oldu ban yediğinizde kazanmak için öde
[/ALINTI] emek kalmadı oyunda herşey para