Arkadaşlar herkese merhaba.
28 Eylülde Metin2 pvp server açmayı düşünüyorum. Toplam 400 450 liralık bir bütçem var reklam masrafları + sunucu masrafları. Bu konuda tecrübeli olan ve benimle ortak yatırım yapıp benimle çalışmak isteyen arkadaşlar mesaj atarsa memnun olurum.
1-99 Emek server açıcam
dostum benim bilgim var daha önce açmıştım ama bu bütçen yetersiz biraz daha eklemen lazım ki tututursan swyi bu parayı kat kat katlarsın ama yönetici grubnun çok bilgili olmalı eventler olsun oyun sorunları olsun altyapısı sağlam olması lazım yani
Amacım para kazanmak değil zamanında 2014lü yıllarda çok uğraşmıştım tamamen kendi çapımda 200 250 onlinelara ulaşmıştım. Şuan üniversite son sınıfım iş hayatına girmeden önce bir şeyler yapmak istiyorum ondan dolayı. Hedefim 400-500 Online
Amacım para kazanmak değil zamanında 2014lü yıllarda çok uğraşmıştım tamamen kendi çapımda 200 250 onlinelara ulaşmıştım. Şuan üniversite son sınıfım iş hayatına girmeden önce bir şeyler yapmak istiyorum ondan dolayı. Hedefim 400-500 Online
hiç girmemenizi öneriyorum, yıllardır bu işin içindeyim ve çoğu büyük projede bulundum. bütçeniz yeterli değil sizin için zaman kaybı olur. illa ki girmek istiyorum derseniz merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim
Dostum maalesef o bütçeyle zor server açmak artık pvpleri loncalar oynuyor para ödülleri için başlıyorlar eski tarz metin2 yaparsan anca o şekilde tutulur soluksuz bir savaş dönmeyeceği için ama güncel serverlardan istiyorsan files'i bir şekilde bulursun ancak sunucu ve anticheatler çok pahalı.