Tuş ayarina gir ipucunu gosteri kaldir kankaDenedim yaptım bro sağ ol. Ama birşey soracağım ekrandaki bu kontrol tuşlarını görünmez yapabiliyor muyuz?
Tamamdır sağ ol kankaTuş ayarina gir ipucunu gosteri kaldir kanka
Youtubede yazinca cikiyor yapanlar olmusmobil scrpt çıkarsınlarda odada sc kullanalım![]()
Kanka onun ayarını yapabılıyorsun oyunun kendinden rakibi gördünmü direkt olarak adamın üstüne atıyor otamatik. Adam yokken göndermek için basılı tutup atıyorsun örnek jinx R gibitelefonda ki gibi skill shot açıkmı mesela menzilli skill shot yetenkleri kullanıca otamatik rakibe hedef alyıor mu yoksa normal loldeki gibi kendimiz mi tuturuyoruz
Magazdan ındıre bılıyorsun apk olarak kurmaya gerek yok.apk olarak mı indirdin
nasıl mağzadan indirebiliyorsun yok ki ön kayıt var indirilmiyor ?Kanka onun ayarını yapabılıyorsun oyunun kendinden rakibi gördünmü direkt olarak adamın üstüne atıyor otamatik. Adam yokken göndermek için basılı tutup atıyorsun örnek jinx R gibi
Magazdan ındıre bılıyorsun apk olarak kurmaya gerek yok.
Oyun şuan Türkiye'de herkese açık şekilde oynanabiliyor.nasıl mağzadan indirebiliyorsun yok ki ön kayıt var indirilmiyor ?
Oyun şuan Türkiye'de herkese açık şekilde oynanabiliyor.
şaka mı bu ? bende neden hala ön kayıt yazıyor indir butonu yokOyun şuan Türkiye'de herkese açık şekilde oynanabiliyor.
İlginç başka gmail hesapla girmeyi dene.şaka mı bu ? bende neden hala ön kayıt yazıyor indir butonu yok
denedim hala ön kayıt butonu varİlginç başka gmail hesapla girmeyi dene.
Geri dönüşünü bekliyorum oyunun kendi ayarlarından 60FPS açmayı unutma.Dediklerini yaptım bir deneyim bakalım nasıl bir oyun keyfi sunucak. Paylaşımın için teşekkürler.