Nasıl bronz elodan çıkarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kankam iyi bir support bulacaksın oda scli olursa harika olur rahat çıkarsın biz öyle çıktık

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hocam biraz sert olacak belki kusura bakma ama "oyun bilgim var" cümlesi ile "bronz elodan nasıl çıkarım" sorusu yan yana olabilen şeyler değil, çıkamıyorsan bilmediğin çok şey vardır
leş mekaniklere rağmen plat+ elolara çok rahatlıkla çıkan insanların ortak noktası oyun bilgilerinin ortamalanın üstünde olmasıdır, rakibin neyi neden yaptığını bildiğin sürece oyunları taşımak 5 kişilik diana r'si atıp maçı kurtarmaktan çok daha kolaydır
skill capped, proguides, gameleap gibi bir ton şirket var youtube'de lol guide diye aratarak ücretsiz videolarına ulaşabileceğin
sırf adc videolarına bile biraz zaman ayırıp maçlarında doğru şekilde uygulamaya koyabilirsen kastettiğim şeyi anlayacaksın, başarılar ve iyi oyunlar diliyorum

Üye
3 HİZMET YILI
Kanka oyunun videolarını izleyip kendini geliştirebilirsin ayrıca support lane oynayabilirsin.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dostum güzel bi duo bul ve scale güclü carlar oyna vlad kassa gibi 1v5 koyarsın her mac

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Kendine pre bulucaksın ve carry atabilicek çarlar oynamaya alışıcaksın. Öyle öyle çıkarsın dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yanına güzel bir support bulup adc oyna solo carry attığım maçlar çok oldu düşük eloda

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Adc oynuyorsan eğer tristina çok güzel bi çar lanede farm kaçırmadan tırpan ile farm yap dakika 10 15 gibi herkese tek atmaya başlarsın 10 15 maç oynayarak çarın gücünü yapabileceklerini kavrayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oyun bilgisi çok önemli, hard script yapsan bile doğru pozisyon alıp oyunu izlemezsen zpr agacım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Scriptli veya script olmadan hızlı bir şekilde çıkmak istiyorum genelde adc oynuyorum ve oyun bilgimde var fakat yine de malum TR serverinde herşey çok zor nasıl hızlı bir şekilde en azından gold olabilirim ?

I Love You Sport GIF by Major League Soccer
yanına sup bularak

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sağlam bir sup bulabilirsen adc ile deneyebilirsin veya jungle geçip tüm takımı yönledirerek oynucaksın böyle daha çok kazanırsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Youtubeden öğretici videolar oynayıp oyunu öğrenceksin sonra jg mid oynayıp bide duo bulursan çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
farm yapmaya dikkat et ne kadar çok farm yaparsan wine o kadar yaklaşırsın orman canavarlarını falan almaya bak kimse almıyor zaten

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
youtuber yayıncıları vs. izleyip yaptıklarını yapmaya çalışırsan kolayca çıkacaksındır dosutm o elolarda macro oyun karşısında duramazlar

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
script ile adc oynayabilirsin o şekilde çıkarsın birde yanına bir sup al scriptli scriptsiz farketmez konuşup aranda anlaşabildiğin biri olsun yeter ama yanındakide scriptliyse çok daha yüksek liglere çıkarsınız

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knka oyunu çok oynaman geekiyor hakim olman gerekiyor kaybedince çıkmamman sıkılmamamn azimli olman gewrekiyor bide yanında oyunu ilen iyi bir arkadaşın olması gerekiyor.

Üye
3 HİZMET YILI
Şimdi top lane mainleyebilirsin tek başına oynuyorsan ve oyun bilginin iyi olması lazım bunun içinde. En ufak detaylar bile önemli. Bende bronz elodaydım ben yayıncı izledim, Öğretici videolar izledim taktikler vs izledim. Onları uygulayarak çok rahat şekilde plat elosuna çıktım. Zor bir şey değil sende başarırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
oyuna göre şampiyon seçmelisin bence önemli olan bu lose maçları direk FF le geç mental kırma SC kullanıyorsan zaten adc ve mid oynarsan çıkarsın rahat bir şekilde

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
her eloda genellikle maçı kazandıran kişiler bot lane olur o yüzden güzel bir sup yada bir adc bulup onun yanında oyna

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
yanına gerçekten oynamasını bilen bir mid bulmanı ve jungda rammus karthus adc de twitch samira oynamanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...