Üye
yok olmadı oyunun içindeyken mi açıcaz lobideyken mi ben lobideyken deniyorum olmuyor şuanFn+ insert veya delete tuşlarını da dener misin ?
yok olmadı oyunun içindeyken mi açıcaz lobideyken mi ben lobideyken deniyorum olmuyor şuanFn+ insert veya delete tuşlarını da dener misin ?
Dostum şuanda olması lazımdı. Oyuna girdiğinde sağ köşede neonguı yazısı çıkıyor mu ?yok olmadı oyunun içindeyken mi açıcaz lobideyken mi ben lobideyken deniyorum olmuyor şuan
Tuhaf yönetici olarak calistrma yıl dener misin exe yi. Bu arada ca go yu açtıktan sonra çalıştır. Daha da olmazsa bilmiyorum kardeşim kusura bakma.çıkmıyor kanka
Bugün yeni menü gelecek ama Türkçe yapmaya zamanım olur mu bilemiyorum.hocam merhaba açıyorum oyunu herşey tamam ama 10 dk ya kalmadan kapanıyor oyun lütfen yardım edin çözümü nedir
benim yaptığım yanlış mı var? yani ayarlarda birşey ellememem mi gerekiyor? oyundan atması çok sinirimi bozuyor da hocamBugün yeni menü gelecek ama Türkçe yapmaya zamanım olur mu bilemiyorum.
evet bende denedim sanırım hem aimbotu yapıcaklar hemde menü değişikliği var demişlerdihile çalışmıyor şuan
Bi pattern gg olmuştur debugger attachla crash verdiğinde çıkan hatayı at yardımcı olalım.Arkadaşlar sizi mağdur etmemek için sabahtan beri yeni kaynakları inceliyorum. Ama şu anlık 1-2 gün arasında yeni bir güncelleme gelmeyecek gibi duruyor. Ne yazik ki incelediğim 8-9 kaynaktan tümü oyunda crash veriyor. Galiba şuanda genel olarak yaşanan birşey. Bu hafta içinde elimden geldiği kadar incelemeye devam edeceğim. Uygun bir menü bulduğumda güncellemeyi hazırda bulunan exe den otomatik veririm zaten. İyi geceler.
Dostum oyunu açtıktan sonra csgo hilesini başlat de ve bekle loader 2-3 saniye donma yaşayacak. Kendine gelene kadar hiçbir şeyi elleme. Kendine geldikten sonra loaderi kapat ve oyuna gir. İnsert e baş menü açılacak.CSGO Hilesini başlat tıkladığımda hiçbir sonuç vermiyor maalesef,ilgilenebilirmisin kardeşim