NEON | GUI CSGO V2 + Türkçe Menü -- EYLÜL 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
reis bakabilir misin? triggerbot u istediğimiz şeye atabilme özelliğini getirebilir misin? mousumda hiç makro yok sol tık sağ tık birde orta yer öyle yaparsan mutlu olurum

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hocam merhaba açıyorum oyunu herşey tamam ama 10 dk ya kalmadan kapanıyor oyun lütfen yardım edin çözümü nedir

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
triger botun tuş atamsını değiştirirmisin birde aim bozuk onu düzelticektin bugün :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar sizi mağdur etmemek için sabahtan beri yeni kaynakları inceliyorum. Ama şu anlık 1-2 gün arasında yeni bir güncelleme gelmeyecek gibi duruyor. Ne yazik ki incelediğim 8-9 kaynaktan tümü oyunda crash veriyor. Galiba şuanda genel olarak yaşanan birşey. Bu hafta içinde elimden geldiği kadar incelemeye devam edeceğim. Uygun bir menü bulduğumda güncellemeyi hazırda bulunan exe den otomatik veririm zaten. İyi geceler.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bunun no recoil hilesi çok degisik anlamadım silah asagıya falan çekmio dumduz sıkıo admalara gitmio

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar sizi mağdur etmemek için sabahtan beri yeni kaynakları inceliyorum. Ama şu anlık 1-2 gün arasında yeni bir güncelleme gelmeyecek gibi duruyor. Ne yazik ki incelediğim 8-9 kaynaktan tümü oyunda crash veriyor. Galiba şuanda genel olarak yaşanan birşey. Bu hafta içinde elimden geldiği kadar incelemeye devam edeceğim. Uygun bir menü bulduğumda güncellemeyi hazırda bulunan exe den otomatik veririm zaten. İyi geceler.
Bi pattern gg olmuştur debugger attachla crash verdiğinde çıkan hatayı at yardımcı olalım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yeni güncelleme saat 4:15 te ! Herşey sıfırdan yapıldığı için konudan yeniden indireceksiniz !
Post automatically merged:

Güncellendi :) Dosyayı Yeniden İndiriniz ! İyi Oyunlar :D

Son düzenleme:
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
CSGO Hilesini başlat tıkladığımda hiçbir sonuç vermiyor maalesef,ilgilenebilirmisin kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
CSGO Hilesini başlat tıkladığımda hiçbir sonuç vermiyor maalesef,ilgilenebilirmisin kardeşim
Dostum oyunu açtıktan sonra csgo hilesini başlat de ve bekle loader 2-3 saniye donma yaşayacak. Kendine gelene kadar hiçbir şeyi elleme. Kendine geldikten sonra loaderi kapat ve oyuna gir. İnsert e baş menü açılacak.

Not : loaderde mesaj falan çıkmıyor zaten sen dediklerimi yap oyuna gir olmuş olacak zaten. İyi oyunlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...