NEON | GUI CSGO V2 + Türkçe Menü -- EYLÜL 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Dostum oyunu açtıktan sonra csgo hilesini başlat de ve bekle loader 2-3 saniye donma yaşayacak. Kendine gelene kadar hiçbir şeyi elleme. Kendine geldikten sonra loaderi kapat ve oyuna gir. İnsert e baş menü açılacak.

Not : loaderde mesaj falan çıkmıyor zaten sen dediklerimi yap oyuna gir olmuş olacak zaten. İyi oyunlar.
oyun donup kapanıyor

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ins basınca açılıyor tekrar basınca kapanmıyor, 2.si açılıyor.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Dostum oyunu açtıktan sonra csgo hilesini başlat de ve bekle loader 2-3 saniye donma yaşayacak. Kendine gelene kadar hiçbir şeyi elleme. Kendine geldikten sonra loaderi kapat ve oyuna gir. İnsert e baş menü açılacak.

Not : loaderde mesaj falan çıkmıyor zaten sen dediklerimi yap oyuna gir olmuş olacak zaten. İyi oyunlar.
inceliyorum tekrar dan

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi şuanda bizzat ben kendim denedim. Herhangi bir sorun gözükmüyor. İnsert e basınca ikincisi açılma veya oyunda crash verme hatalarının hiçbiri şuanda görünmüyor !

Ekran Görüntüsü (51).png

Ekran Görüntüsü (52).png

Üye
6 HİZMET YILI
#Kenwai silahların görünümünü değiştiremiyorum acaba sorun bendemi yoksa hiledemi bişey var? bıçak ve eldivende sorun yok bu arada

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim yaptığımız ayarları kayıt alamıyorum ne kayıt yeri oluşuyor nede kaydetmek için bir yer her seferinde tekrar tekrar mı uğraşacam

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum bir kere ne bu hırs ? 1. Olarak Ben bunu parayla yapmıyorum veya herhangi bir ücret falan da talep etmiyorum. Sadece içimden gelen yardımcı olma isteği ile emek verip uğraşıyorum . 2. Olarak bu kaynaklar çok eski bazı şeyleri çalışmayabilir. Config kaydetmek istiyorsan ilk olarak yeni bir tane oluştur sonra ayarlarını yap ve kaydet başka bir zaman girincede yükle dersin olur yada olmaz.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Dostum yanlış anlıyorsun öfkem filan yok elbette free problemler olabilir lakin sende bu problemi yaşıyormusun veya düzeltebilirmisin diye problemi dile getiriyorum,öncelikle kayıt dosyası açmıyor açmadığından dolayı ben nasıl ayarlarımı yapıp kaydedebilirim,oluşturdu demesine rağmen ortada birşey yok üstelik oluşturduğum şey bile gözükmüyor kaydet dediğimde hata veriyor yükle dediğimde hata veriyor 3 kutucukta çalışmyor.
Dostum bir kere ne bu hırs ? 1. Olarak Ben bunu parayla yapmıyorum veya herhangi bir ücret falan da talep etmiyorum. Sadece içimden gelen yardımcı olma isteği ile emek verip uğraşıyorum . 2. Olarak bu kaynaklar çok eski bazı şeyleri çalışmayabilir. Config kaydetmek istiyorsan ilk olarak yeni bir tane oluştur sonra ayarlarını yap ve kaydet başka bir zaman girincede yükle dersin olur yada olmaz.

Confused
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hocam hile çok güzel ellerine sağlık skin arama bölümünü A'dan Z'ye yapabilirsen güzel olur bir de yukarıda bahsedilen hatayı halledebilirsen çok güzel olur şimdiden teşekkürler.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Eline sağlık ama sürekli oyundan atıyor be :)

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bende fps düşürdü hilesiz 250-300 alırkan boş sv de bile hile açıkken 50-60 fps alıyorum. Fps fix gelirse iyi olur.

Üye
8 HİZMET YILI
video kullanışı ile ilgili video gelsin kral aim bot felan trigger calışmıyor ama eline emegine sağlık hile güzel

Üye
7 HİZMET YILI
Dostum yanlış anlıyorsun öfkem filan yok elbette free problemler olabilir lakin sende bu problemi yaşıyormusun veya düzeltebilirmisin diye problemi dile getiriyorum,öncelikle kayıt dosyası açmıyor açmadığından dolayı ben nasıl ayarlarımı yapıp kaydedebilirim,oluşturdu demesine rağmen ortada birşey yok üstelik oluşturduğum şey bile gözükmüyor kaydet dediğimde hata veriyor yükle dediğimde hata veriyor 3 kutucukta çalışmyor.
oyundan atma sıkıntısını nasıl çözdün ?

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
öyle bir problemle karşı karşıya değilim,oyundan attığı filan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...