- Yasaklandı
-
oyun donup kapanıyorDostum oyunu açtıktan sonra csgo hilesini başlat de ve bekle loader 2-3 saniye donma yaşayacak. Kendine gelene kadar hiçbir şeyi elleme. Kendine geldikten sonra loaderi kapat ve oyuna gir. İnsert e baş menü açılacak.
Not : loaderde mesaj falan çıkmıyor zaten sen dediklerimi yap oyuna gir olmuş olacak zaten. İyi oyunlar.
inceliyorum tekrar danDostum oyunu açtıktan sonra csgo hilesini başlat de ve bekle loader 2-3 saniye donma yaşayacak. Kendine gelene kadar hiçbir şeyi elleme. Kendine geldikten sonra loaderi kapat ve oyuna gir. İnsert e baş menü açılacak.
Not : loaderde mesaj falan çıkmıyor zaten sen dediklerimi yap oyuna gir olmuş olacak zaten. İyi oyunlar.
2 kere başlatmış olabilir misin hileyi ?ins basınca açılıyor tekrar basınca kapanmıyor, 2.si açılıyor.
Dostum bir kere ne bu hırs ? 1. Olarak Ben bunu parayla yapmıyorum veya herhangi bir ücret falan da talep etmiyorum. Sadece içimden gelen yardımcı olma isteği ile emek verip uğraşıyorum . 2. Olarak bu kaynaklar çok eski bazı şeyleri çalışmayabilir. Config kaydetmek istiyorsan ilk olarak yeni bir tane oluştur sonra ayarlarını yap ve kaydet başka bir zaman girincede yükle dersin olur yada olmaz.
oyundan atma sıkıntısını nasıl çözdün ?Dostum yanlış anlıyorsun öfkem filan yok elbette free problemler olabilir lakin sende bu problemi yaşıyormusun veya düzeltebilirmisin diye problemi dile getiriyorum,öncelikle kayıt dosyası açmıyor açmadığından dolayı ben nasıl ayarlarımı yapıp kaydedebilirim,oluşturdu demesine rağmen ortada birşey yok üstelik oluşturduğum şey bile gözükmüyor kaydet dediğimde hata veriyor yükle dediğimde hata veriyor 3 kutucukta çalışmyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?