- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
İnsert e baş olmazsa yeniden oyunu açıp hileyi başlatmenüyü açtıktan sonra kapatamıyorum
Bende de yok öyle birşey ama işte. Anlayamıyorum insanlar bilerek mi böyle yapıyor cidden anlayamıyorum.öyle bir problemle karşı karşıya değilim,oyundan attığı filan yok
oyunu hileyi kapat ac düzeliyo bendede olmuştumenüyü açtıktan sonra kapatamıyorum
oyun donup kapanıyor
Şakacıktan yapıyorum aşkmİnsert e baş olmazsa yeniden oyunu açıp hileyi başlat
Post automatically merged:
Bende de yok öyle birşey ama işte. Anlayamıyorum insanlar bilerek mi böyle yapıyor cidden anlayamıyorum.
bendede öyle diyor güncelleniyor herhalde.Yeni güncelleme ne zaman gelir hocam peki şuan bakımda ya da güncel bir sürüm var diyor.
Program Şuanda Açık Durumda.
üsttede arkadaşın dediği gibi hileyi başlat diyince 2 3 saniye sonra oyun kapanıyorProgram Şuanda Açık Durumda.
üsttede arkadaşın dediği gibi hileyi başlat diyince 2 3 saniye sonra oyun kapanıyorProgram Şuanda Açık Durumda.
oyundan atmıyor mu sendeGüzel hile eline sağlık bro ^^
laptoptaysanız benim gibi numlocku açın ve 0 a basın numlocku açmadan 0a basın çalışmazsa numlocku açıp basın
İnternet cafe'de denedim çalışıyor ama sadece wall hack skin changer açtımWindows 7 için deneyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?