Numarapanel taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
internetteki taktiklerin çoğuna baktımda pek işe yaramıyor artık farklı taktik önericek olanlar var mı özellikle instagram üzerinden numaramı nasıl yayabilirim

cevaplarınızı bekliyorum

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
konseptini söylersen yardımcı olayım numaranı yaymak istiyorsun da neden? mağaza mısın nesin bi belirt

researcher
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Textnow Premium APK'dan fake no alıp fake bir wp kur. Abazalarla wpden görüşerek ikna et bu eski hattım wp kaldı yeni hattım bu aramak istersen vesaire diye bir sm ile yedirebilirsin .

Sitede hesabım var diye hile kullanıyor değilim xD
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İnternette numaranızı bırakın arayalım tarzı yerler var onlardan bulabilirsen oraya yaz numarayı :)

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Textnow Premium APK'dan fake no alıp fake bir wp kur. Abazalarla wpden görüşerek ikna et bu eski hattım wp kaldı yeni hattım bu aramak istersen vesaire diye bir sm ile yedirebilirsin .
İnstagram #whatsappgrupları yazarak yeterince kalabalık wp grupları bulur zaten ses değiştirme programları ile işi ilerletebilir güzel düşünce beğendim mesajını.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dediğin programın premium sürümünü bulamadım sende varsa özelden dosya.co yükleyip link atar misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...