Onaylı Üye
Kankam, pc 32 bit :cSabotaj Deneyebilirsin Yeni P2W Olmayan Türk Oyunu
lol oynanır bak sen beni dinle kanser olursun belki oyuncular toxic ama olsun dene istersen hem arkadaşlarınla da oynayabilirsin böylece daha iyi bir takım oyunu sergilersinizKankam, pc 32 bit :c
Lol oynadım da sıkıyor ya, sarmıyor fazla. Pubg lite kasar bence kasmaz mı ki? mc de ortalama 50 fps alan pc.bu sistemle yeni oyunlarda belli bi yerden sonra sıkıntı yaşarsın league of legends veya pubg lite deneyebilirsin fps 50-60 arası olsa yeterli ,pinge bakar lol ondan dolayı tavsiyemdir.
mc yazısını görmemişim ben, sen nasıl cs go oynuosun o pc ile ? valla kankam o zaman pubg lite fazla gelir açmaz açamaz benim oynadığım oyunlaradn apex pubg lol CoD battlefield raft, the forest, gibi oyunlar . senin için önereceğim oyun yok burda ustalık kasabileceğin . sistemi yükseltmedenzor o tarz oyunlarLol oynadım da sıkıyor ya, sarmıyor fazla. Pubg lite kasar bence kasmaz mı ki? mc de ortalama 50 fps alan pc.
cs:go oynuyorum demedim kanka, ona benzer oyun demiştim. Ve lol de master yi felan alıp oynamayı denedim 0/20 0/25 felan gittim takım anama sövdü.mc yazısını görmemişim ben, sen nasıl cs go oynuosun o pc ile ? valla kankam o zaman pubg lite fazla gelir açmaz açamaz benim oynadığım oyunlaradn apex pubg lol CoD battlefield raft, the forest, gibi oyunlar . senin için önereceğim oyun yok burda ustalık kasabileceğin . sistemi yükseltmedenzor o tarz oyunlar
ben cs oynadığını varsaymıştım sen öyle diyince. dediğim gibi bu sistemle mcde 50 fps alıosan o tarz oyunları oynaman imkansız gibi bişi bana göre. sistemi yükseltene kadar bekle sonra valorant dene değişik bi tarzı var oyunun . yapabileceğin çok güzel move lar varcs:go oynuyorum demedim kanka, ona benzer oyun demiştim. Ve lol de master yi felan alıp oynamayı denedim 0/20 0/25 felan gittim takım anama sövdü.
Online lazım aga ya.slime rancher bence harika herkse hitap etmeye bilir ama bence güzel bir videosunu izle en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?