Ajans sağlam mı iyice araştırŞuan kıyafet ında oynayacağım yeni sezon çukur olur dediler
İsmini vermeli miyim bilmiyorum araştırdım sorun gözükmüyorAjans sağlam mı iyice araştır
senden belli bir ücret istiyorlar ilk başta,dolandırıcıysa boşuna hayallarin ve paran gider.
Olumlu yanıt verende var olumsuz da kararsız kaldımAraştırmalarını düzgün bir şekilde yap dostum bende şu an sezon finaline giren bir dizinin resmi sitesinde yöneticilik ve sosyal medyasında da aktif olarak bir ara bakıyordum. Hala da iletişimimiz vardır ve samimiyizdir. Bunu neden söylüyorum çünkü o kadar Cast Ajanslarına baş vurup ortada kalan, parasını alamayan, yanlış yerlere yönlendirilip dolandırılan insanlar ile karşılaştım ki anlatamam. Bunun için yasal işlemler vesaire de çok fayda etmiyor yani uzun ve masraflı sürüyor. Sana tavsiyem dizinin son bölümlerinde ki bölüm sonu sonrasın da ki Jeneriği yavaşça izle ve orada zaten tüm sponsorlar, ajanslar vesaire görülür. Oradan anlarsın dizi için herhangi bir çalışması olup olmadığını.
Olumlu yanıt verende var olumsuz da kararsız kaldım![]()
Zaten bilsem geleceğe dönük olumlu olacak 200 tl feda olsun ama paranın yeri dolmadı mı insanın canı sıkılıyorİstersen değerlendire bilirsin yani ben yüzlerce figüran gördüm bir takım elbise giyip sette 15 saniyelik sahnede durup, elbiseleri çıkarıp gittiler yaniKarar senin
Zaten bilsem geleceğe dönük olumlu olacak 200 tl feda olsun ama paranın yeri dolmadı mı insanın canı sıkılıyor