Oyunculuk?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaş bugün bir cast ajansına kabul edildim bu ajan çukur çarpışma gibi dizilere oyuncu arıyor sizce gitmeli miyim?

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Tabiki gitmelisin parayı kırarsın en kötüsü arkaplan oyuncusu bile olsan 600 TL bölüm başı para alıyorsun köşeyi dönersin ve ileride başka dizilerde oynama şansın olur ama oynayacağın rol iyi olmalı .

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Şuan kıyafet reklamında oynayacağım yeni sezon çukur olur dediler

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Araştırmalarını düzgün bir şekilde yap dostum bende şu an sezon finaline giren bir dizinin resmi sitesinde yöneticilik ve sosyal medyasında da aktif olarak bir ara bakıyordum. Hala da iletişimimiz vardır ve samimiyizdir. Bunu neden söylüyorum çünkü o kadar Cast Ajanslarına baş vurup ortada kalan, parasını alamayan, yanlış yerlere yönlendirilip dolandırılan insanlar ile karşılaştım ki anlatamam. Bunun için yasal işlemler vesaire de çok fayda etmiyor yani uzun ve masraflı sürüyor. Sana tavsiyem dizinin son bölümlerinde ki bölüm sonu sonrasın da ki Jeneriği yavaşça izle ve orada zaten tüm sponsorlar, ajanslar vesaire görülür. Oradan anlarsın dizi için herhangi bir çalışması olup olmadığını.

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Araştırmalarını düzgün bir şekilde yap dostum bende şu an sezon finaline giren bir dizinin resmi sitesinde yöneticilik ve sosyal medyasında da aktif olarak bir ara bakıyordum. Hala da iletişimimiz vardır ve samimiyizdir. Bunu neden söylüyorum çünkü o kadar Cast Ajanslarına baş vurup ortada kalan, parasını alamayan, yanlış yerlere yönlendirilip dolandırılan insanlar ile karşılaştım ki anlatamam. Bunun için yasal işlemler vesaire de çok fayda etmiyor yani uzun ve masraflı sürüyor. Sana tavsiyem dizinin son bölümlerinde ki bölüm sonu sonrasın da ki Jeneriği yavaşça izle ve orada zaten tüm sponsorlar, ajanslar vesaire görülür. Oradan anlarsın dizi için herhangi bir çalışması olup olmadığını.
Olumlu yanıt verende var olumsuz da kararsız kaldım :D

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İstersen değerlendire bilirsin yani ben yüzlerce figüran gördüm bir takım elbise giyip sette 15 saniyelik sahnede durup, elbiseleri çıkarıp gittiler yani :) Karar senin
Zaten bilsem geleceğe dönük olumlu olacak 200 tl feda olsun ama paranın yeri dolmadı mı insanın canı sıkılıyor

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Zaten bilsem geleceğe dönük olumlu olacak 200 tl feda olsun ama paranın yeri dolmadı mı insanın canı sıkılıyor

Figuranlık ise biraz zor kardeşim. Nasıl olur reji beğenir, koordinatör beğenir farklı projeler için akıllarında olursun patlarsa oradan patlar. Ama dediğim gibi ben çok gördüm 1 saatlik 60 - 100 alıp da unutulanları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...