Bilen birisi bi baksın kankayok hiç bios ayarıyla oynamadım sıkıntı çıkmasın diye zaten buraylada oynamıyorum
soğutucusu var bi nebze en azından fps çok düşmüyor diğerlerini yaptırıcaz da güvenecek insan yok kendimiz yapmaya korkuyoruz geçen gittik adam yukarı çıkartmadıASUS X550VX modeli laptopunuz galiba, O modelin kronik sorunudur ISINMA.
Bizzat arkadaşımdan biliyorum bilgisayarla ne yaparsa yapsın bir süre sonra çok fazla ısınıyor ve fan sesi geliyor sizde malum oyun oynadığınız için ısınma olayı sizde daha çok oluyor.
Önerilerim şunlar:
1) Laptop kasasın içini temizleyin
2) Termal macunları yenileyin
3) Çok işe yaramasa da altına soğutucu alabilirsiniz
4) Laptopu direkt masaya koyuyorsanız ızgaralı yerden yüksek bir şey alıp hava akışını rahatlatabilirsiniz
Bu üstte saydıklarım haricinde yapabileceğiniz bir şey maalsef yok.
NOT: Laptopunuzun markasıyla youtubeda aratın birçok temizleme videosu var ben daha önce bakmıştım.
Bence kendiniz yapabilirsiniz çok zor bir işlemi yok youtubeda videolarda detaylıca var yine de siz bilirsiniz güvenilir bir yerde arayabilirsiniz.soğutucusu var bi nebze en azından fps çok düşmüyor diğerlerini yaptırıcaz da güvenecek insan yok kendimiz yapmaya korkuyoruz geçen gittik adam yukarı çıkartmadı![]()
dostum evde kendin termal macununu kendinde yapabilirsinsoğutucusu var bi nebze en azından fps çok düşmüyor diğerlerini yaptırıcaz da güvenecek insan yok kendimiz yapmaya korkuyoruz geçen gittik adam yukarı çıkartmadı![]()