Online alışverişe açık gözüküyor kart ile markette alışveriş yapabiliyorum ama internet sitesi üzerinden alacağım zaman 3d doğrulama sırasında internal errorr hatası veriyor müşteri hizmetlerine söylüyorum ve bi sorun olmadığını alışveriş yapabileceğimi söylüyorlar.Online alışveriş açık mı hocam veya reelde harcamaya kalktıgınızda kullanabiliyor musunuz peki bilgi verebilir misiniz
Denedim siz yazdıktan sonra alışveriş yapmanızda herhangi bir engel bulunmamaktadır diyorlar :Shocam canlı desteklerine başvur hızlılar yardımcı oluyorlar hemen
Herhangi bi şekilde çözebildiniz mi yoksa paranızı aktardınız mı?Ayni sorunlari bende yasadim paycell
Kullanmiyorum artik
1 saat önce tekrar alışveriş yapmayı denedim ve sorun çıkmadı alışverişi tamamladım teşekkür ederim yorumlarınız içinbaşkan bunun uygulaması yokmu mobilden açmayı dene hanı normal kredi kartından basıma geldı musterı temsılcısını aradım sorun yok dedı bana sonra cep subeden açınca alışverıs yapabıldım ama sendekı kartı ben hıc kullanmadım
20 liralıktı ama errorr veriyordu şuan düzeldi sorun yokdostum yaptığın ödeme çok yüksek miktarsa bazen bloke olabiliyor steamden oyun alırken başıma gelmişti
pişmanlıktırAyni sorunlari bende yasadim paycell
Kullanmiyorum artik
cidden pişmanlıkmışpişmanlıktır
hallettim sorun kalmadı konu kilitlenebilirayarlardan mobil ödemelerden online işlemlerin açılması lazım diye biliyorum
i was getting error in 3d validation part idon't know how it happened but my problem is solvedwhat error you get on site wile payment?
e tabi papara gibi kartlar varken paycell ne agapişmanlıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?