PayPal kullanmak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar, bildiğiniz üzere PayPal Türkiyede kapalı. Bazı insanlar farklı vpn'den bağlanıp amerika,hollanda gibi ülkelerde hesap açıyor. Güncellermi acaba? Yada şuanda kullanan kişiler varsa çözümü yazabilirmi?

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hesap oluşturabilirsin, bu konuda sıkıntı çıkarmaz. Ama yükleme yapamıyorsun diye biliyorum. Alsan dahi kullanamayacaksındır yani.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
US Vpn, US Fake Name Generator. Sadece Kart bilgisi kısmında kendi kart bilgileri gir, geriye kalan bilgileri herhangi bir fakenamegenerator sitesinden al, şükran!

Edit: Ürün alacağını varsayarak söyledim, para alımı yapamazsın bu şekilde

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
US Vpn, US Fake Name Generator. Sadece Kart bilgisi kısmında kendi kart bilgileri gir, geriye kalan bilgileri herhangi bir fakenamegenerator sitesinden al, şükran!

Edit: Ürün alacağını varsayarak söyledim, para alımı yapamazsın bu şekilde
Sadece ürün alacağım ininal kart'ı tanımlayacağım bir sorun çıkarmı acaba? Yada YapıKredi'nin banka kartını tanımlasam her hangi bir sorun yaşarmıyım.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sanal kart oluşturmanda fayda var çünkü bazen paypal hesabına giremiyorsun telefon onayı istiyor ve eğer normal kartını kaydedersen silemiyorsun ve başka hesap açtığında kayıtlı diye uyarı verir. Bunun için sanal kart açıp eklemen daha iyi olur eğer sıkıntı olursa sanal kartını silip yeni sanal kart açabilirsin her seferinde numaralar değişiyor.
Edit: Biraz önce yeni paypal açıp yabancı bir siteden alışveriş yaptım sıkıntı yaşamadım. Daha önceleri arada yaşıyordum. Direk hesabı açınca alışverişe izin vermiyordu. :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...