Seçkin Üye
Gençler hileyi belli etmeden oynuyorum aimide tam kullanmadım ve tam oyun ortasında oyun attı.Bidaha girdiğimde playa basınca perma ban yediğimi söylüyordu. Perma banı kaldırmak için çözüm varmıdır ?
Gençler hileyi belli etmeden oynuyorum aimide tam kullanmadım ve tam oyun ortasında oyun attı.Bidaha girdiğimde playa basınca perma ban yediğimi söylüyordu. Perma banı kaldırmak için çözüm varmıdır ?
perma ban (sınırsız yasaklanma) çözümü yoktur ne yazıkki hile kullanmanın hazin sonudur nedenmi ban yedin ? HİLE KULLANDIGIN İÇİNGençler hileyi belli etmeden oynuyorum aimide tam kullanmadım ve tam oyun ortasında oyun attı.Bidaha girdiğimde playa basınca perma ban yediğimi söylüyordu. Perma banı kaldırmak için çözüm varmıdır ?
Hile güncelledikten sonra perma ban kaldırma sistemi geliyor ama kısa süre içinde tekrar kalkıyor.Bir dahakine daha dikkatli olursun. :F
Bir süreliğine evet kaldırabiliyorsunbaya baya banları kaldıracaz yani...
iyiymis......
bir süreliğine derkenBir süreliğine evet kaldırabiliyorsun
Bir süreliğine derken,perma ban kaldırma sistemi bir süreliğinebir süreliğine derken
tamamen degıl mı
sure olarak ne kadar..
ne anlamı var o zaman buna..Bir süreliğine derken,perma ban kaldırma sistemi bir süreliğine