aynen yapabildinmi bende merak ettim banada lazımyapabildin mi kardeş?
kanka esp gormuıyor mu ki obsAimbot kapat ve OBS'i yonetici olarak calistirip ekran yakalamayi oyuna ver.
Dipnot : Aimbot belli eder o yuzden diyorum yoksa sen blirsin![]()
olmuyor bende, obs mode seçeneği tikli olması gerek hiledenOyun modu yakala yeterli imleç yakalama kaldır
Oyun yakala yaparsan hile yakalamıyo ben yaptim cok bende gorunmuyo kayitta hileolmuyor bende, obs mode seçeneği tikli olması gerek hiledd
tamamdir teşekkürlerOyun yakala yaparsan hile yakalamıyo ben yaptim cok bende gorunmuyo kayitta hile
Obs stüdyo oyun yakala var seç gameloop sadece oyun yakalar hile yakalamadığı için arka plan kalıyo kimsede göremiyo bu şekildereis yapabilirsen haber etme sansın varmı bizde uygulayalım
saol reis denedim oldu valla saol çözüm içinObs stüdyo oyun yakala var seç gameloop sadece oyun yakalar hile yakalamadığı için arka plan kalıyo kimsede göremiyo bu şekilde
bilgilendirme için teşekkürler benimde işime yarıcakObs'i yönetici olarak çalıştırıp oyun yakalamayı yaparsanız hileniz kayıt/yayın esnasında gizli kalacaktır.
Kanka yonetici olarak çalıstirip ekran yakalamyi sadece oyuna verirsen yansitmaz gibi geliyor test etmeden ogrenemezsinkanka esp gormuıyor mu ki obs
yapabilirsin yayında fln gözükkmez yönetici olarak çalıştırman gerek bende fazla bilmiyorumPubg mobilede hileyi obs gibi ekran kaydedicilerinde veya başka ekran kaydedicilerinde gizleyebilirmiyim acaba gameloopun kendi ekran kaydedici uygulamasında gizleniyor ama kalite ve fps çok kötü yardımcı olabilirmisiniz acaba ?
cok teşekkür ederim bende tam bunu arıyordumObs'i yönetici olarak çalıştırıp oyun yakalamayı yaparsanız hileniz kayıt/yayın esnasında gizli kalacaktır.