Pubg Durduk Yere Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar, ben daha yeni mail adresi aldım. Mail adresimi Pubg 'ye tanımladım. Henüz hiçbir maç yapmadım ve kesinlikle oynamadım. Bugün açtığımda ise 10 yıl ban yemiş görünüyorum. Böyle bişeyle karşılaşan var mı ?

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hwid ban yemiş olabilir misin acaba :D
Valla Hocam, en son Pubg oynadıktan sonra, anakart değişikliği yaptım. Anakartı değiştirdikten sonra bile böyle bişe mümkün mü. Yani bildiğim kadarıyla Pubg IP ban atmıyor. Var mı böyle bişey
Post automatically merged:

Bir çözümü var mı peki hocam ?

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Valla Hocam, en son Pubg oynadıktan sonra, anakart değişikliği yaptım. Anakartı değiştirdikten sonra bile böyle bişe mümkün mü. Yani bildiğim kadarıyla Pubg IP ban atmıyor. Var mı böyle bişey
ip ban ile hwid ban aynı şey değildir adam anakartına değil de başka bir donanıma banı atmış olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
aynı sorunu bende yaşadım 3 aylık banım kalktı 1 ay oynadım 10 yıl yedim anlam veremedim ticket attım ilgilenmediler bile

KRALLIĞINIZI İMPARATORLUĞUMA KATARIM
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
pubg ıp uzerinden atıyor diye biliyorum valorant gibi oyunlar donanımsal bi ban atar pubgde direk yeni hesap açıp oynayabilirdiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bende daha önce telefona klavye ve mouse takarak oynamayı denedim 3 ay banlandım aynı hesaba tencent üzeri girmeye çalıştım ban uyarısını gördüm farklı hesap açıp denedim o hesapta banlandı sonra tencent kaldırıp tekrar kurdum sıfır hesap açtım onunla daha hiç banlanmadım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hesap satin alma durumu varsa arkadas hile kullanmis olabilri
Post automatically merged:

arkadaslarinda dedigi gibi hwid ban yemis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...