pubg lite şüpheli programlar tespit edildi uyarısı alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bilgisayarınızda zararlı / şüpheli program(lar) tespit edildiğinden, oyununuz kapatılıcak. 1.4.2 - F10F24 HATASI ALIYORUM Yardımcı olur musunuz ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
bende kaspersky antivirüs programından sürekli uyarı alıyorum, beyaz listeye alsam dahi fayda etmedi pubg kullanmadığım zamanlarda da uygulamayı kapatmak istemiyorum çözümü olan varsa aydınlatabilirse sevinirim

Yaklaşıyordu Şafak
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Revo ile silip temiz bir kurulum uapmani oneririm

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bro bilgisayarında virus var, hile için kullanılan virus tipi. Cheat Engine vs. yüklü ise sil. Veya bilgisayarını tarattır .

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bro karpersky bende kullanıyodum
devre dışı bırak pubg oynamadğın zaman aktifleştir

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hile kulaniyorsan olabilir veya farklı bir oyunun hilesi algılanmis olabilir tavsiyem virüs tarama yap varsa virüs bulsun

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Başka kötü amaçlı yazılımları da aygılayabiliyorlar. Virüs koruma programı da aynı şekilde etkileyebiliyor.

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
aslında hile için değil de başka sebeplerden dolayı yüklediğin herhangi bir uygulama için de uyarı veriyor olabilir ccleaner veya başka bir antivirüs programı ile temizle belki sorunun çözülebilir

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Cheat Engine varsa öncelikle sil dostum sonra pubg launcheri açıp dosyaları doğrula tarzı birşey olacaktı ona bas sonra pcni yeniden başlat cmd'i yönetici olarak açıp bu kodları sırasıyla gir
sc stop kprocesshacker2
sc stop kprocesshacker3
sc stop kprocesshacker

'Ve cihazındaki hack makro tarzı uygulamaları sil.'

Sonra arama çubuğuna çalıştır yaz sol alt köşeye gelen yere temp yaz enter bas karşına gelen bütün dosyaları kökten sil.
Arama çubuğuna tekrardan çalıştır yaz sol alt köşeye gelen yere %temp% yaz enter bas karşına gelen bütün dosyaları kökten sil.
Arama çubuğuna tekrardan çalıştır yaz sol alt köşeye gelen yere prefetch yaz enter bas karşına gelen bütün dosyaları kökten sil.
Arama çubuğuna tekrardan çalıştır yaz sol alt köşeye gelen yere recent yaz enter bas karşına gelen bütün dosyaları kökten sil.

Windows Defender'ı Tamamen Kapat.

+ Yerel Diskine Girip Genel Sistem Klasörlerinide Kontrol Et Emin Ol ve Arkada Çalışan Başka AntiCheatları Devre Dışı Bırak. Sorun Kesinlikle Çözülecektir iyi oyunlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bana discorddan yaz Mertt#1670
İstek gönderdim kabul etmeni bekliyorum
Post automatically merged:

Cheat Engine varsa öncelikle sil dostum sonra pubg launcheri açıp dosyaları doğrula tarzı birşey olacaktı ona bas sonra pcni yeniden başlat cmd'i yönetici olarak açıp bu kodları sırasıyla gir
sc stop kprocesshacker2
sc stop kprocesshacker3
sc stop kprocesshacker

'Ve cihazındaki hack makro tarzı uygulamaları sil.'

Sonra arama çubuğuna çalıştır yaz sol alt köşeye gelen yere temp yaz enter bas karşına gelen bütün dosyaları kökten sil.
Arama çubuğuna tekrardan çalıştır yaz sol alt köşeye gelen yere %temp% yaz enter bas karşına gelen bütün dosyaları kökten sil.
Arama çubuğuna tekrardan çalıştır yaz sol alt köşeye gelen yere prefetch yaz enter bas karşına gelen bütün dosyaları kökten sil.
Arama çubuğuna tekrardan çalıştır yaz sol alt köşeye gelen yere recent yaz enter bas karşına gelen bütün dosyaları kökten sil.

Windows Defender'ı Tamamen Kapat.

+ Yerel Diskine Girip Genel Sistem Klasörlerinide Kontrol Et Emin Ol ve Arkada Çalışan Başka AntiCheatları Devre Dışı Bırak. Sorun Kesinlikle Çözülecektir iyi oyunlar.
Hepinizin yardımıcı içi teşekkür ederim ama dediklerinizin hepsini yapmıştım ben yok çalışmıyor bu sorunu yaşayıpta çözen varsa mesajlarınızı bekliyorum

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
%temp% temizleyip bilgisayarını yeniden başlat birde hile kullanıyorsan hilesiz gir gene aynı sorunla karşılacak mısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...