Çözüldü Pubg lite hilesi bilgisayarınızda zararlı program tespit edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
:yazı:

Selam dostlar.
Loaderi açıp hileyi yüklüyorum, oyunu açıyorum ve ayarlarımı yapıyorum, loaderi ve web sitesini hile açıldıktan sonra kapatıyorum. ESP, sadece ESP açıyorum bone ve rays sonra oyun bulup bekleme yerinde başlamasını bekliyorum 10 saniye sonra alttaki resimde olduğu gibi uyarı verip oyundan atıyor, hatam nedir ya da ne yapmam, yapmamam lazım söyler misiniz? İyi forumlar.

:resim:

2222.png
111.png

“Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyor”
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bu sorunu herkes yaşıyor yakın zamanda düzeltilir

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Windows korumayı kapatman gerek, antiwirüs programı tesbit edince oyunda anlior ve çıkış veriyor.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
banada bir kaç kere oldu defenderdan alakalı olabilir diye düşünüyorum veya artık tespit ediyor olabilir

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Detected oldu galiba bende de aynı sıkıntı olmaya başladı :D

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hayret güncelleme filan geldiyse ondan ondan olmuştur uzun zamandır güncelleme almıyordu bu oyun düzeltirler kısa zaman içerisinde

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilgisayarı yeniden başlatıp windows defenderi kapatıp, vanguardı sildim ve açtım açıldı hile. Hiçbir uyarı vermedi bütün hileler sorunsuz çalışıyor.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim, başta sadece vanguard kaldırmıştım olmadı, ikinci de artı olarak windows defender kapattım sorunsuz açıldı ♥
Post automatically merged:

Windows korumayı kapatman gerek, antiwirüs programı tesbit edince oyunda anlior ve çıkış veriyor.
banada bir kaç kere oldu defenderdan alakalı olabilir diye düşünüyorum veya artık tespit ediyor olabilir
Dediğiniz gibi windows defenderi unuttum, ikinci defa yaparken defenderi de kapattım oldu teşekkür ederim, iyi forumlar.
Konuyu kapatabilirsiniz.
#KonuKapalı
#ClosedTopic

:not:

Konumu doğru yere taşıyıp, konu başlığını uygun olarak değiştiren yetkiliye teşekkür ederim. Bu tür konularda acemiyim affola

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Vanguard'ı silmeden bir çözümü yok mu yani? Ben de kullanmak istiyorum ama vanguardı silince valorant oynanmıyor
Valorantı tekrar açtığında ya da onar gibi bir seçenek varsa onu yap geri yükler büyük ihtimal :D pubg lite'de hileyi kullanacağın vakit sil, valorant oynayacağın vakit yükle :thonkie::thinkie:
Post automatically merged:

Bu arada 27/02/2121 Tarihine kadar, yani 100 yıl ban yedim sonunda :D yan hesap gitti ♥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...