antivirüs programını başlat o zaralı dosyaları siler ve bilgisayarını yeniden başlat girecektir emin ol.Sildim tekrar denedim olmadı
İstek gönderdim kabul etmeni bekliyorumbana discorddan yaz Mertt#1670
Hepinizin yardımıcı içi teşekkür ederim ama dediklerinizin hepsini yapmıştım ben yok çalışmıyor bu sorunu yaşayıpta çözen varsa mesajlarınızı bekliyorumCheat Engine varsa öncelikle sil dostum sonra pubg launcheri açıp dosyaları doğrula tarzı birşey olacaktı ona bas sonra pcni yeniden başlat cmd'i yönetici olarak açıp bu kodları sırasıyla gir
sc stop kprocesshacker2
sc stop kprocesshacker3
sc stop kprocesshacker
'Ve cihazındaki hack makro tarzı uygulamaları sil.'
Sonra arama çubuğuna çalıştır yaz sol alt köşeye gelen yere temp yaz enter bas karşına gelen bütün dosyaları kökten sil.
Arama çubuğuna tekrardan çalıştır yaz sol alt köşeye gelen yere %temp% yaz enter bas karşına gelen bütün dosyaları kökten sil.
Arama çubuğuna tekrardan çalıştır yaz sol alt köşeye gelen yere prefetch yaz enter bas karşına gelen bütün dosyaları kökten sil.
Arama çubuğuna tekrardan çalıştır yaz sol alt köşeye gelen yere recent yaz enter bas karşına gelen bütün dosyaları kökten sil.
Windows Defender'ı Tamamen Kapat.
+ Yerel Diskine Girip Genel Sistem Klasörlerinide Kontrol Et Emin Ol ve Arkada Çalışan Başka AntiCheatları Devre Dışı Bırak. Sorun Kesinlikle Çözülecektir iyi oyunlar.