"bilgisayarınızda zararlı / şüpheli programlar tespit edildiğinden oyununuz kapatılacak ''
oyuna giriyorum uçaktan önce ki serbest bölümde azıcık takılıyorum (koşuyorum vs vs ) bu uyarıyı veriyor ve oyundan atıyor ?
bendede aynı hatayı verıyodu ben şoyle yaptım belgelerde ındırdıgın dosylardan kalmış olabılır bende vardı sıldım dosyalrı bilgisayarı yenıden başlatım ve oyunu onar dedım sorun gıtmıstı bende sende dene ıstersen
I had this one before tho, i look into my app and task manager try to find any suspicious sofware running. Perhap u dont realize ur previous hack or cheat dat has been banned by pubg lite still in your folder. clean it properly. or else it will be invain
"bilgisayarınızda zararlı / şüpheli programlar tespit edildiğinden oyununuz kapatılacak ''
oyuna giriyorum uçakdan önce ki serbest bölümde azıcık takılıyorum (koşuyorum vs vs ) bu uyarıyı veriyor ve oyundan atıyor ????????
antivürüsü komple devre dışı bırak oyunu onarmadan önce ( appdata,localappdata,temp) pubg lite le ilgili çerezleri sil sonra oyunu onar sorun ortadan kalkacaktır .
oyuna giriyorum uçakdan önce ki serbest bölümde azıcık takılıyorum (koşuyorum vs vs ) bu uyarıyı veriyor ve oyundan atıyor ????????