Selam dostlar.
Loaderi açıp hileyi yüklüyorum, oyunu açıyorum ve ayarlarımı yapıyorum, loaderi ve web sitesini hile açıldıktan sonra kapatıyorum. ESP, sadece ESP açıyorum bone ve rays sonra oyun bulup bekleme yerinde başlamasını bekliyorum 10 saniye sonra alttaki resimde olduğu gibi uyarı verip oyundan atıyor, hatam nedir ya da ne yapmam, yapmamam lazım söyler misiniz? İyi forumlar.
Hayır en büyük problemim evde bilgisayar yok internet cafedeyim ve hizmetleri, başlangıç programlarını değiştiremem. Bilgisayarı yeniden başlatırsam deepfreeze olduğu için varsayılan olarak tekrar açılacak
Bilgisayarı yeniden başlatıp windows defenderi kapatıp, vanguardı sildim ve açtım açıldı hile. Hiçbir uyarı vermedi bütün hileler sorunsuz çalışıyor.
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim, başta sadece vanguard kaldırmıştım olmadı, ikinci de artı olarak windows defender kapattım sorunsuz açıldı ♥
Dediğiniz gibi windows defenderi unuttum, ikinci defa yaparken defenderi de kapattım oldu teşekkür ederim, iyi forumlar.
Konuyu kapatabilirsiniz. #KonuKapalı
#ClosedTopic
Konumu doğru yere taşıyıp, konu başlığını uygun olarak değiştiren yetkiliye teşekkür ederim. Bu tür konularda acemiyim affola♥
Valorantı tekrar açtığında ya da onar gibi bir seçenek varsa onu yap geri yükler büyük ihtimal pubg lite'de hileyi kullanacağın vakit sil, valorant oynayacağın vakit yükle
Post automatically merged:
Bu arada 27/02/2121 Tarihine kadar, yani 100 yıl ban yedim sonunda yan hesap gitti ♥