Çözüldü PUBG Lite hileyle oynarken oyundan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, bugün hileyi kullandığım maçlarda sık sık oyundan atma sorunu yaşadım. Bilgisi olan var mı?

Çözüm
Sistem gereksiminden kaynaklı olabilir yoksa hilenin oyundan atacağını düşünmüyorum bu platform başarılı bir platform sistem gereksinimlerini yazar mısın rica etsem merak ettim?
Post automatically merged:

ve birde oyundaki ekran ayarını kenarsız yaparsan belki sorun çözülebilir denemeni tavsiye ediyorum
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hangi oyundan bahsediyoruz ?

çok biliyorum evet adam konuyu açmamışki oyundan atma sorunu yazıp bırakmış milyon tane sorun olabilir nereden bilelim kardeşim ?
benim savunmamıda yapmış oldun kardeşim tebrikler ben bütün bildiklerimi saydım adam konuyu açmamışsa benim suçum nedir

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
abi lite çok nazik sözde düşük pc ler için diyo nerdee deli gibi ekran kartı istiyo yakacak valla kartları aşırı ısıtıyo

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba,bugün hileyi kullandığım maçlarda sık sık oyundan atma sorunu yaşadım.Bilgisi olan var mı?
virüs programın açıkmı kontrol et

Arkadaşlar merhaba,bugün hileyi kullandığım maçlarda sık sık oyundan atma sorunu yaşadım.Bilgisi olan var mı?
oyunda fazl a bug fln var bendede oluyo

oyunda fazl a bug fln var bendede oluyo

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...