aynısı bendede oldu şimdiEvet hatasız şekilde oyun başlatma ekranına atıyor.
3. parti uygulama tespit etmistir o yüzden atmıstır bilip bilmeden konuşmahileden kaynaklı olsa ban yerdi
çok biliyosan nerdesin yardım et adama3. parti uygulama tespit etmistir o yüzden atmıstır bilip bilmeden konuşma
çok biliyorum evet adam yazarsa niye etmeyelimçok biliyosan nerdesin yardım et adama
benim savunmamıda yapmış oldun kardeşim tebrikler ben bütün bildiklerimi saydım adam konuyu açmamışsa benim suçum nedirhangi oyundan bahsediyoruz ?
Post automatically merged:
çok biliyorum evet adam konuyu açmamışki oyundan atma sorunu yazıp bırakmış milyon tane sorun olabilir nereden bilelim kardeşim ?
tamam sensin kardeşim benim istersen tartışmayı bitirelim atrtık sıkmaya başladı çünkübenim savunmamıda yapmış oldun kardeşim tebrikler ben bütün bildiklerimi saydım adam konuyu açmamışsa benim suçum nedir
yok kardeşim uzun uzun tartışalımtamam sensin kardeşim benim istersen tartışmayı bitirelim atrtık sıkmaya başladı çünkü
sen nasıl istersen canım..yok kardeşim uzun uzun tartışalım![]()
olur şekerimsen nasıl istersen canım..
sende bi sıkıntı var kanka overclock yapmıştırsınabi lite çok nazik sözde düşük pc ler için diyo nerdee deli gibi ekran kartı istiyo yakacak valla kartları aşırı ısıtıyo
virüs programın açıkmı kontrol etArkadaşlar merhaba,bugün hileyi kullandığım maçlarda sık sık oyundan atma sorunu yaşadım.Bilgisi olan var mı?
oyunda fazl a bug fln var bendede oluyoArkadaşlar merhaba,bugün hileyi kullandığım maçlarda sık sık oyundan atma sorunu yaşadım.Bilgisi olan var mı?
oyunda fazl a bug fln var bendede oluyoArkadaşlar merhaba,bugün hileyi kullandığım maçlarda sık sık oyundan atma sorunu yaşadım.Bilgisi olan var mı?