Pubg Lite ve PUBG Mobile Emülator A4 Tech Bloody Makrosu (Core3/4 Lisans Gerekir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@danger1905 Güzel kardeşim makroyu açtığında sistem sana makro açtın demiyorsa kullan tabi.Her makroda değil ama bahsettiğin konu sadece nadiren kullaılan makrolarda geçerli. Piyasadaki bir çok makro sistemi kapatıyor. Sistem açıkları yok mu illaki var bunladan birisi de bypass. Kullanabiliyorsanız ne mutlu size. İyi oyunlar :)

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
GamePower ursa kullaniyorum oyunda hic ban yemedim makrodan yinede yararlı konu

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bloodyde böyle programında silah simgeleri varmı gerçekten eğer öyleyse baya güzelmiş en uygun nereden alınır

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
@danger1905 Güzel kardeşim makroyu açtığında sistem sana makro açtın demiyorsa kullan tabi.Her makroda değil ama bahsettiğin konu sadece nadiren kullaılan makrolarda geçerli. Piyasadaki bir çok makro sistemi kapatıyor. Sistem açıkları yok mu illaki var bunladan birisi de bypass. Kullanabiliyorsanız ne mutlu size. İyi oyunlar :)
İşte o bypass olanları algılaması felan doğal. Uzun süreli üzerinden yıllar geçerek test edilen daha 1 kişide dahi a4 tech makrom var ban yedim diyen olmadı. O yüzden ihtimali düşürdüm :)
Pubg Mobile Hile Gerekmez Bro Ya :)
hile değil ki bu makro spreye yardımcı lite için yaptım zaten mobile de 3-4x lerde de işe yarayınca eklemiş oldum :D
GamePower ursa kullaniyorum oyunda hic ban yemedim makrodan yinede yararlı konu
dediğim gibi mouseların kendi yazılımlarındaki makrolarda problem olmuyor algılayacak bişeyi yok çünkü :)
bloodyde böyle programında silah simgeleri varmı gerçekten eğer öyleyse baya güzelmiş en uygun nereden alınır
Konuya kendi kullandığımı ekledim. Şuan çok uyguna denk geliyor. Bakın isterseniz. Alırsanız Core3/4 aktif olmasına dikkat edin :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
mobilde makroya çokta gerek yok sanki
Dediğin gibi çok makro gerektirecek durum yok. Lite için yaptığımı mobile de denedim misal 200 metre uzağa 3 veya 4 x sprey yaptığında kolaylık oluyor extradan. Asıl amaç lite içindi zaten :)

Bloody ilk zamanlarında bloody 4 veya 5 varken karışık geliyordu bana. Bloody 6 programıyla iyice geliştirdi en son 7 de kolaylıkla kullanmaya başladım.
Uygun olarak tam birşey diyemem ama benim kendi kullandığım klavye-mouse setlisi pahalı sadece mouse olanını buldum Core3/4 lisanslı hali konuya linkini ekledim. Kısaca şuanda lisanslısını 150 den aşağı bulmak zor gibi.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
paylaşım ve bılgı ıcın teşekurler. gercekten ban yoksa kulanabilirz

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu makro olayı gerçekten çok bir olay ya ben kullanıyorum efsane iyi sadece su pusu atanlara çare yok

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
söz konusu fareye sahip değilim ama faydalı bir konu emeğine sağlık

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kullandığın güzel mouse varsa masrafa gerek yok ama macro için alırım dersen benim kullandığım klavye mouse set b2100 olan ama tek mouse olarak var konuya ekleme yaptım. Extradan sepette indirimi varmış. Tam olarak araştıramadım. Aklına yatarsa sonrasında takıldığın yerde yarsım ederim.
Post automatically merged:

a4 tech bloody is a fine quality macro mouse.

Elimde logitech mouse hiç olmadı. O yüzden nasıl yazıldığına dair bilgim yok malesef.

Eyvallah dostum amacım yardımcı olmak.

@mellonfire Bloody programını hile algılamasına ihtimal bile yok. Çünkü bloody programı kullanılan mouse da hassasiyet benzeri işler için de yüklenebilir. Bu sebepten dolayı böyle bie algılama ihtimali zor. Kişi o programı lisanssız kullandığında o kısma zaten erişemiyor. Makro yapmadığı halde ban yerse haksızlık olur. Aslında makro bir hile değil, yardımcıdır. Bu yüzden ban sebebi olmuyor. Sadece makro kullandığınızı dillendirmeyin :)

bilgilendirme için çok teşekkür ederim eğer alabilirsem yardıma ihtiyaç duyucağımı söyleyebilirim :)

Bloody V7M71 modelide de aynı işi görür mü acaba

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bu makro olayı gerçekten çok bir olay ya ben kullanıyorum efsane iyi sadece su pusu atanlara çare yok
Orası tamamen yetenek işi misal mobile de adam duvar yapıp bekliyordu can birden %10 kaldı nasıl dönüp yerseki adama aim çektim halen bilmiyorum
paylaşım ve bılgı ıcın teşekurler. gercekten ban yoksa kulanabilirz
Dediğim gibi bloody serisini 2016 dan beri kullanırım. Şahsen steam pubg de bile kullandım. Daha önceleri x7 vardı onun yazılımı başkaydı. Program fareye ait olduğu için hile algılamıyor. Yani sitede paylaşılan scriptler gibi değil
Logifech olmazsa olmaz mı
logitechde yapamıyor muyuz acaba

Malesef dosya uzantısı bloody e ait.

@mellonfire Bloody V7M71 modelinde core 3/4 aktif gözükmüyor. 117 tl nin üstüne 10 dolar lisans ekle hesapla :)

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sizin mouse modelinde aktif olarak mı geliyor peki

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sizin mouse modelinde aktif olarak mı geliyor peki
Ben set almıştım b2100 modeli aldığımda yoktu. Şuam tek mouse olan tipte aktif olarak geliyor. V7MA modeli ve konuda linki olan V9081 modeli bunlarda core3 aktif zaten ürün başlığında yazıyorlar aldığınızda kutu üzerinde de yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...