Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
en uygununa bakmaya çalışıyorum şuan V9MA core3 aktif 149 tl sizce nasıl
gayet iyi fiyat. O modeli kuzenime aldırdım. Onun mouse da da yaptık çok güzel çalışıyoren uygununa bakmaya çalışıyorum şuan V9MA core3 aktif 149 tl sizce nasıl
mouse dpi 900 oyun içindeki ayarlarda da 64 olanlar önemli. Onlar değiştiğinde şaşma yapabiliyor. Bloody de edit yapmasını biliyorsanız kendinize göre değiştirmeniz mümkünMerhaba mouse hassasiyeti kaç olmalı ?
Teşekkürlergayet iyi fiyat. O modeli kuzenime aldırdım. Onun mouse da da yaptık çok güzel çalışıyorSite güvenilirse alın
teşekkürler dostum. Aynı bloody ile farklı uzantıda makro yazmasını da buldum ama onun tek sıkıntısı sol tıkı devamlı bas çek yapması. Çok seri yaptığı için basılıymış gibi oluyor. Onun haricinde AKM ve M762 içinde yazdım. M762 de ilk başta aşağı çekme fazla yapıyor sonrasında stabil çalışıyor. İlk başta 1 saniyelik kısma ayrı oranda yazamıyorum. Yoksa mükemmel olacak.Bu makro için Bloody a4 tech alasım geldiçok başarılı olmuş
her farede oluyomu bendeki farenin markası Thrust
her farede oluyomu bendeki farenin markası Thrust
Artık mouse satışlarının çoğunu lisanslı olarak yapıyorlar. Yeni alanlar genellikle tercih ediyor. Tek iyi yani tek seferlik lisans sınırsız yani.sanırıum butun usb fasrelerde calısır gıbıme gelıyor da 10 lıra lısans mevzusu bıraz ınsanları uzaklastırabılır dostum paylasımın ıcın sagol
her ay 10 tl gıbı degıl yanı o zmn mantıklı dostum sagolasın acıklaman ıcınArtık mouse satışlarının çoğunu lisanslı olarak yapıyorlar. Yeni alanlar genellikle tercih ediyor. Tek iyi yani tek seferlik lisans sınırsız yani.