- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
@djburakfetyes Aynen tek seferlik mouse'a entegre oluyor 10 dolar fiyatı sitede. Yeni alanlara lisanslı olanlarda daha uyguna denk geliyor
anladım reis teşekkür ederim yorumun içinBu program sadece aktive edilmiş A4Tech Bloody marka ve model mouse ile kullanılabiliyor
Makro, yasak riski var mı ve uygulama aldatmaca olarak kabul edilecek mi.?
Programın hiç bir şekilde algılanması mümkün değil çünkü bir mouse yazılımı. Hile amaçlı yapılmış birşey değil.Makro, yasak riski var mı ve uygulama aldatmaca olarak kabul edilecek mi.?
Bloody serisinin makrolu olanı olmalı. A4 tech olanlar uymaz mesela bloody serisinden olmalıBenim mousea uymuyor sanırım
bu bir makro, her silah için kendi makronuza sahip olmanız gerekiyor ve manzaralarla da yazılıyorneden sadece bir tür silah üzerinde çalışıyor, hepsi üzerinde değil?
Bu bir tür silah ve kapsam için yazılmış bir makrodur, kendi makronuzu yazabilirsinizneden sadece bir tür silah üzerinde çalışıyor, hepsi üzerinde değil?
Tüm dürbünler için aynı macroyumu kullanıyoruzArkadaşlar. A4 Tech farelerin bir güzel özelliği makro yazılabiliyor olmasıdır. Bu yüzden bir çok oyun için vazgeçilmez fare markamdır.
BAN RİSKİ yok denecek kadar azdır. 2016'dan beri tüm Pubg platformlarında kullandım. Ban yemedim...
Bu makro Hem PUBG LİTE Hemde PUBG MOBİLE için uyumludur.
Öncelikle makroyu yapabilmeniz için kullandığınız modeli makro özellikte olması ve Core3/4 lisansının olması gerekmektedir. Eğer lisansınız yoksa sınırsız süreli lisans almak için alttaki linki kullanabilirsiniz.
Not: Bazı youtube videolarında lisans cracklemeler mevcut fakat denemedim. Yapabilirseniz satın almanıza gerek kalmaz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Eğer lisans işleriniz herşey tamamsa alttaki videoları izleyerek nasıl yapılacağını izleyerek uygulayabilirsiniz.
Önemli Not: Videodaki DPİ ve hassasiyet ayarları aynı olmalıdır. Farklı olması durumunda sekme ayarları sapıtır!
İnce ayar yapmasını bilen dosya üzerinde düzenleme yapabilirler.
Bloody programına dosyayı nasıl atarız?
Pubg Lite Hassasiyet Ayarları ve Sekmemesi Videosu
Pubg Mobile Hassasiyet Ayarları (DPİ 900 olacak)
![]()
Pubg Mobile Makro Sekmeme Videosu
Güvenilir olması açısından yüklediğim dosyanın virüstotal linkide mevcuttur.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Takıldığınız yerde sorularınızı iletim. Elimden geldiğinde anlatırım