Pubg mobile Ban yedim bi iki sorum olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Sa arkadaşlar ban yedim wh ile o sorun değil 10 yıl vs umrumda değil sadece kendi fc üzerine hesap açmanın yöntermi yokmu o banlanan hesabı komple fc den kaldırmanın fc nin üzerine yeni hesap açmanın bir yolu yokmu

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Malasef yok yediğin hesabın üzerine tekrar 0 dan hesap açamazsın kayıtlı hesabıda kaldıramazsın

Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
vpn ile dene hesap açmayı belki bir umut

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Başka sürümlerde aynı facebook ile giriş yapabilirsin ama globalde öylece kalır hiçbirşey yapamazsın . Örnek veriyorum taiwan sürümde kore sürümde vietnam sürümde o facebook hesabını kullanabilirsin . Tekrar söylüyorum o kalkmaz kalır öyle

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sa arkadaşlar ban yedim wh ile o sorun değil 10 yıl vs umrumda değil sadece kendi fc üzerine hesap açmanın yöntermi yokmu o banlanan hesabı komple fc den kaldırmanın fc nin üzerine yeni hesap açmanın bir yolu yokmu

maalesef banlanan hesap hangi ıd veya facebook-twitter e -posta girdiysen onu kaldırman mümkün değil yeni hesap açman gerekli

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
var yenı facebook uye ol yada twıtır hesabı ac yenıden kayt ol oynarsın dıkkat et pc ıp banlamasınlar

GhosT
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
üzgünüm ama yoktur. ne yaptında ban yedin hatırlıyormusun faydan olur belki birkaç kullanıcıya

Üye
6 HİZMET YILI
var yenı facebook uye ol yada twıtır hesabı ac yenıden kayt ol oynarsın dıkkat et pc ıp banlamasınlar
beni anlamadınız eski facebook'taki arkadaşlarım için o hesap ile tekrar erişim kazanamazmıyım tek tek arkadaş eklemeden

Üye
6 HİZMET YILI
yeni dediğimm sadece facebook'taki arkadaşlarıma erişeyim :) başka isteğim yok

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Başka sürümlerde aynı facebook ile giriş yapabilirsin ama globalde öylece kalır hiçbirşey yapamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
no... there is no way to unban a banned account... it is server sided!

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyunu silip tekrar yüklediğinde farklı bir facebook hesabıyla giriş yapabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...