pubg mobile bozuldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhabalar pubg dün baya oynadım bozulmadı herhangi bir sıkıntı olmadı sabah pubg girdiğimde hiç biyere dokunamıyorum bu ekranda kalıyor açılırken az haraketlilik var ama sonra bu ekranda kalıyor hiçbir yere tıklamıyor bu ekranda kaldı lütfen yardımcı olurmusunuz
1647968318459.png

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhabalar pubg dün baya oynadım bozulmadı herhangi bir sıkıntı olmadı sabah pubg girdiğimde hiç biyere dokunamıyorum bu ekranda kalıyor açılırken az haraketlilik var ama sonra bu ekranda kalıyor hiçbir yere tıklamıyor bu ekranda kaldı lütfen yardımcı olurmusunuz Ekli dosyayı görüntüle 74475
try to change the option or redownload it maybe it get fixed

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
önce gamelooptan ön belleği temizle sonra oyunu sil ondan sonra %Temp% Temp prefetch klasörlerinin içindekileride temizle ondan sonrada oyunu sıfırdan kur

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kardeşim büyük bir sorun değil emülatörde sre hataları var. belleği temizlemeyi veya bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin. eğer hala çalışmıyorsa. sonunda yeniden yükleyin.

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
arkadaşlar düzelttim benim işlemciden oluyormuş ben 1re çekmişim düzelltim oyunu silmeden halletim şükür fikirleriniz için teşeküller konuyu kapatabilirsiniz adminler

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlar düzelttim benim işlemciden oluyormuş ben 1re çekmişim düzelltim oyunu silmeden halletim şükür fikirleriniz için teşeküller konuyu kapatabilirsiniz adminler
1 e çekince oyun daha çok donma yapabilir ben işlemciyi otomatik yapmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...