PUBG Mobile hilesinde ban riskini azaltma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1905
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
3 sezondur agresif bir şekilde oynuyorum kd 4.50- 6 arası:
  • - 2 main hesabım var 1 sezon sadece 1. hesaptan 2.sezon sadece 2.hesaptan oynadım. İlk sezon Fatih'i 100 puana yakın şekilde kaçırdım. 2.sezonda as otoritesi olmuştum. Şimdi yeni sezonda tekrar 1.hesabım ile oynuyorum.
  • - Ev içinde yatan pusan adamlara kesinlikle ses vermeden girmedim.
  • - Aim bot u sadece Sniper de tek atış atacak şekilde kullandım.
  • - Config(sekmeme) sadece bu forumda paylaşılanları kullandım.
  • - Smoke içi rastegele sıkın zaten isabet göstergesi var(gidip de direkt headshot atmayın).
  • - 3 sezonda 2 hesapta toplam 2000'e yakın maç attım hiçbir şekilde ban yemedim.
Ban yiyen arkadaşlar aşırı belli ettiği için yiyorlar. Ben de çok belli ediyorum. Belli etmekten kastım mesela aimbot ile spray atmayın. Aimbotu keskin nişancıda kullanın. ESP'yi de duvar arkası kitlenmeyin uzaktaki adam duvar arkası vs olunca ESP olduğu için hemen sıkıyorsunuz ama adam zaten duvar arkası bunları da yapmayın. Aşırı report ban yedirebilir. Ben şahsen çok yemişimdir. Sezondan sezona farklı hesap ile girdiğimden dolayı etkisiz olmuş olabilir reportlar. Zaten her ölen reportluyor utanmasalar botları bile reportlayacaklar :)

Benim deneyimim bunlar deneyebilirsiniz
bende fatih oldum bu hileyle

Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
aimbot ayarlarını tam anlamadım keskin nişancıda kullanın derken nasıl olacak detaylı söyler misin ?

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
aimbot ayarlarını tam anlamadım keskin nişancıda kullanın derken nasıl olacak detaylı söyler misin ?
smooth 7-8 olsun. fov 90 iyidir. aimbot tuşun diyelim ki v olsun. Elinde kar98 var adamı görüyorsun 200m scope ı açtın adama bakıyorsun ama adam kaya arkası sana ince peek atmaya hazırlanıyor. adamın hareketini zaten görüyorsun. Adam sana tam kafasını gösterdiğinde sen v tuşuna bas ve ateş et direk hs gidecek. yani tek tuş tek atış mantığı

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kullandığın Esp yi fazla belli etme normal bir oyuncuymuş gibi oyna
aimbot kullanıyorsan Smothu 4-5 ; Fov u 70-90 ayarlarsan ve fazla belli etmezsen ban yemezsin kardeşim ben 6 aydır oynuyorum kendi hesabımla ve hala daha oynuyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
3 sezondur agresif bir şekilde oynuyorum kd 4.50- 6 arası:
  • - 2 main hesabım var 1 sezon sadece 1. hesaptan 2.sezon sadece 2.hesaptan oynadım. İlk sezon Fatih'i 100 puana yakın şekilde kaçırdım. 2.sezonda as otoritesi olmuştum. Şimdi yeni sezonda tekrar 1.hesabım ile oynuyorum.
  • - Ev içinde yatan pusan adamlara kesinlikle ses vermeden girmedim.
  • - Aim bot u sadece Sniper de tek atış atacak şekilde kullandım.
  • - Config(sekmeme) sadece bu forumda paylaşılanları kullandım.
  • - Smoke içi rastegele sıkın zaten isabet göstergesi var(gidip de direkt headshot atmayın).
  • - 3 sezonda 2 hesapta toplam 2000'e yakın maç attım hiçbir şekilde ban yemedim.
Ban yiyen arkadaşlar aşırı belli ettiği için yiyorlar. Ben de çok belli ediyorum. Belli etmekten kastım mesela aimbot ile spray atmayın. Aimbotu keskin nişancıda kullanın. ESP'yi de duvar arkası kitlenmeyin uzaktaki adam duvar arkası vs olunca ESP olduğu için hemen sıkıyorsunuz ama adam zaten duvar arkası bunları da yapmayın. Aşırı report ban yedirebilir. Ben şahsen çok yemişimdir. Sezondan sezona farklı hesap ile girdiğimden dolayı etkisiz olmuş olabilir reportlar. Zaten her ölen reportluyor utanmasalar botları bile reportlayacaklar :)

Benim deneyimim bunlar deneyebilirsiniz
eyvallah kral bende 100 maça yakındır ban yemiyorum ancak şu config(sekmeme) ayarı olduğunu yeni öğreniyorum nasıl yapıldığını biliyorsan paylaşırmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...