1905
Süper Üye
bende fatih oldum bu hileyle3 sezondur agresif bir şekilde oynuyorum kd 4.50- 6 arası:
Ban yiyen arkadaşlar aşırı belli ettiği için yiyorlar. Ben de çok belli ediyorum. Belli etmekten kastım mesela aimbot ile spray atmayın. Aimbotu keskin nişancıda kullanın. ESP'yi de duvar arkası kitlenmeyin uzaktaki adam duvar arkası vs olunca ESP olduğu için hemen sıkıyorsunuz ama adam zaten duvar arkası bunları da yapmayın. Aşırı report ban yedirebilir. Ben şahsen çok yemişimdir. Sezondan sezona farklı hesap ile girdiğimden dolayı etkisiz olmuş olabilir reportlar. Zaten her ölen reportluyor utanmasalar botları bile reportlayacaklar
- - 2 main hesabım var 1 sezon sadece 1. hesaptan 2.sezon sadece 2.hesaptan oynadım. İlk sezon Fatih'i 100 puana yakın şekilde kaçırdım. 2.sezonda as otoritesi olmuştum. Şimdi yeni sezonda tekrar 1.hesabım ile oynuyorum.
- - Ev içinde yatan pusan adamlara kesinlikle ses vermeden girmedim.
- - Aim bot u sadece Sniper de tek atış atacak şekilde kullandım.
- - Config(sekmeme) sadece bu forumda paylaşılanları kullandım.
- - Smoke içi rastegele sıkın zaten isabet göstergesi var(gidip de direkt headshot atmayın).
- - 3 sezonda 2 hesapta toplam 2000'e yakın maç attım hiçbir şekilde ban yemedim.
Benim deneyimim bunlar deneyebilirsiniz