thankyou brooI Like the sennheiser game zero. use it for years.
Canını yediğim. Şu sorulardan bıktım artık. Her kulaklık uyar. Stereo özelliğinin olması yeter. Bazı oyunlar bazı kulaklıklara özel ses ayarlaması çekiyor sadece. Araştır bak hangi kulaklık markasına göre ayar çekmiş ona göre o markadan al. Mesela CS:GO özellikle HyperX Cloud 2 kulaklığına göre ayarlıydı. O kulaklığı taktığında oyunda fısıltının sesini duyuyordun.pubg
üsdat pubg mobile telefon için önerin varmı?Canını yediğim. Şu sorulardan bıktım artık. Her kulaklık uyar. Stereo özelliğinin olması yeter. Bazı oyunlar bazı kulaklıklara özel ses ayarlaması çekiyor sadece. Araştır bak hangi kulaklık markasına göre ayar çekmiş ona göre o markadan al. Mesela CS:GO özellikle HyperX Cloud 2 kulaklığına göre ayarlıydı. O kulaklığı taktığında oyunda fısıltının sesini duyuyordun...
Telefonlarda özellikle "JBL C100SI" öneriyorum. Kulaklıklar gayet kaliteli, ses tatmin edici ve kulak ucu kauçukları kulağı tam kapattığı için dışarıdaki ses sana fazla ulaşmıyor. Kendim telefondan oyun oynamadığım için çok iyidir diyemem ama bu kulaklığı kullandığım için kesinlikle öneririm. Kulaklığın kendisi 150-200 lira arası değişiyor...Post automatically merged:
üsdat pubg mobile telefon için önerin varmı?
Post automatically merged:
bütçe önemli değil hocam
Hyperx cloud2 en iyi oyuncu kulaklığı bence çok memnunumses kasmak için düzgün bir kulaklık arıyorum kulak üstü kulak içi fark etmez
Hyperx cloud2 en iyi oyuncu kulaklığı bence çok memnunum