PUBGM için ses kasmamı kolaylaştıracak kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Canını yediğim. Şu sorulardan bıktım artık. Her kulaklık uyar. Stereo özelliğinin olması yeter. Bazı oyunlar bazı kulaklıklara özel ses ayarlaması çekiyor sadece. Araştır bak hangi kulaklık markasına göre ayar çekmiş ona göre o markadan al. Mesela CS:GO özellikle HyperX Cloud 2 kulaklığına göre ayarlıydı. O kulaklığı taktığında oyunda fısıltının sesini duyuyordun.pubg
Post automatically merged:

Canını yediğim. Şu sorulardan bıktım artık. Her kulaklık uyar. Stereo özelliğinin olması yeter. Bazı oyunlar bazı kulaklıklara özel ses ayarlaması çekiyor sadece. Araştır bak hangi kulaklık markasına göre ayar çekmiş ona göre o markadan al. Mesela CS:GO özellikle HyperX Cloud 2 kulaklığına göre ayarlıydı. O kulaklığı taktığında oyunda fısıltının sesini duyuyordun...
üsdat pubg mobile telefon için önerin varmı?

bütçe önemli değil hocam

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI

üsdat pubg mobile telefon için önerin varmı?

bütçe önemli değil hocam
Telefonlarda özellikle "JBL C100SI" öneriyorum. Kulaklıklar gayet kaliteli, ses tatmin edici ve kulak ucu kauçukları kulağı tam kapattığı için dışarıdaki ses sana fazla ulaşmıyor. Kendim telefondan oyun oynamadığım için çok iyidir diyemem ama bu kulaklığı kullandığım için kesinlikle öneririm. Kulaklığın kendisi 150-200 lira arası değişiyor...

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kaablolu kulaklık öneririm geçikmesi kanblosuzlara göre daha az oluyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kesinlikle piyasa devi olan hyperX in herhangi bir kulaklığı(bütcene ne uyuyorsa artık).

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Steelseries Arctis 5 2019 kullanıyorum öneriririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
rampage pulsar kullanabilirsin dostum 7.1 Surround ses desteği saolsun işini fazlasıyla kolaylaştırıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam müzikle ilgileniyorum behringeri öneririm ama gaming istiyorsan 7.1 sistemi olan virtual bile olsa tercih et

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Ben rampage stormy kullanıyorm gayet konforlu ve rahat ses kasma açısından da fiyatına göre çok iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Abi bilmiyorum ama yanımda savaşsalar bile ses kasamam gibime geliyor. Wallhack'e ne çok alıştıysam demek ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...