Pugb Mobil güncelleme sorunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar pugb güncelleme geldi ben oyuna girdim oyunda başkasını davet ettim arkadaşımı güncellenmediği için onu davet edemedim otomatikmen oynua girerken oyunun güncellemensi gerekiyor ama güncellenmiyor giriyor direk

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Tek Tek söylüyorum dediklerimi yapın güncellenecektir
Oyunu Tamamen kaldırın
Temp dosyalarını silin
belgelerim deki oyun kayıtlarını silin
oyunu sitesinden indirin bu kadar hadi iyi oyunlar

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tek Tek söylüyorum dediklerimi yapın güncellenecektir
Oyunu Tamamen kaldırın
Temp dosyalarını silin
belgelerim deki oyun kayıtlarını silin
oyunu sitesinden indirin bu kadar hadi iyi oyunlar

Kardeşdediğin şekilde büyük ihtimal oluyordur ama ben misafir hesap ile 30 küsür level oldum ve bir ton yabancı arkadaşım var listede bir sorm olucak:

1- senin dediklerini yapıncave sonra yükleyince tekrar misafir hesabı açabilirmiyim ?
2- aynı isim ile açınca misafir hesap arkadaş listesi gelirmi ??

lütfen bilen birileri yazdımcı olsun Allah rızası için youtubeda baya bir araştırdım ama kimse misafir hesabındaki arkadaş listesinden bahsetmemiş....

Birde sonbirşey: Allah aşkına şu sadece wallhack olan hileyi yeniden sunun, item+aimbot vs.. hiçbirşey yoktu ama en azından adamları görebiliyordukki buda bence büyük avantaj ayrıca bir sürü kişide çalışıyordu sorunsuzdu....
Lütfen yöneticiler bir kez daha düşünün, diğer hilelerde bir çok kişide çalışmama sorunu oluyor.... lütfen tekrar değerlendirin...

Son olarak uzun süre o hile ile çok zevkli oyunlar oynadım Allah razı olsun...

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Halen daha oyunu güncelleyemiyorum. 1 Haftadır oynayamıyorum. Oyuna 3 kez denetim masasından sildim, temp ten sildim yine yok yine yok. Hallowen Versiyon indirdi birkere oda eski. Çözümü ne zaman olacak bunun acaba ? Bu kadar insan nasıl oynuyor şuan anlamıyorum bende niye olmuyor ?

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
birde nereye yazıcağımı bilemedim önemli bir konu var. normalde apex'de birini öldürdükten sonra seni izleyip izlemediği sağ üst tarafta belli oluyor ve sonra ona göre oynayabiliyoruz... ama pubg mobile'de birini öldürdükten sonra bizi izleyip izlemediğini nerden anlayacağız ???? lütfen bilen varsa cevap versin.....

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ben oyunu güncelledim ama oyun güncelledikten sonra kafayı yedi uçak gözükmüyor takımlı maça girince takım arkadaşları gözükmüyor yardımcı olur musunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...