realtek hd audio driver kuramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
anakartım gigabyte ve support sitesinde driveri indiriyorum kurulum geliyor kaldırma işlemi yapıyor sonra yeniden başlatıyorum ve tekrar kurulum geliyor tekrar aynı işlemleri yapıyorum tekrardan yeniden başlatıyorum bilgisayar açıldığında ise önüme tekrar böyle bir kurulum ekranı geliyor nedeni nedir ?

Ekli dosyalar

• asdsdsad.png
    asdsdsad.png
    50.7 KB · Görüntüleme: 67
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kullandığınız kulaklık veya hoparlör markasını iletir misiniz?

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hyperx cloud 2 kullanıyorum ben de. Bilgim dahilinde Hyperx kulaklıklarında driver kurulumu gerçekleştirilmiyor, özellikle realtek hd audio driver'i kurulmuyor diye biliyorum. Hyperx tüm ayarları kendisi otomatik olarak yapmakta zaten.
İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hyperx cloud 2 kullanıyorum ben de. Bilgim dahilinde Hyperx kulaklıklarında driver kurulumu gerçekleştirilmiyor, özellikle realtek hd audio driver'i kurulmuyor diye biliyorum. Hyperx tüm ayarları kendisi otomatik olarak yapmakta zaten.
İyi forumlar.
aynı böyle olması lazım bilgisayarı formatlayınca bu sıkıntılar çıktı oyunun sesi discorda gidiyor bu program sayesinde ses gitmemesini sağlıyorum denedim bir kaç kes 300 mblık dosyayı indirip kurunca bütün ses driverlarını sildim önce şimdi sıkıntısız çalışıyor simgede geldi iyi forumlar.

Ekli dosyalar

• dasasdsad.png
    dasasdsad.png
    182 KB · Görüntüleme: 50
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Kanka zaten kurulu diye onarma işlemi uyguluyor olabilir mi çünkü yanlış bilmiyorsam doğru driver'ı indiriyorsun aygıt yönetecisinden temelli kaldırıp tekrar kurmayı denermisin ayrıca belkide başlangıca sabitlenen dosyayı devre dışı bırakmışsındır.

NULL
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
driver booster programı yukle hepsını otomatık kurar kardesım

Üye
8 HİZMET YILI
ilk olarak aygıt yöneticisinden ses aygıtını siliyorsun ve tekrar kurup pc yi yeniden başlatıyorsun ben öle yaptım bendede aynı hata vardı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
komple sil, farklı bir kaynaktan indirip dene olmazsa

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Dostum böyle kurmak yerine DriverBooster kullanırsan sistemine uygun olan güncel driveri kuracaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum böyle kurmak yerine DriverBooster kullanırsan sistemine uygun olan güncel driveri kuracaktır.
zaten driverbooster pro kullanıyorum ama realtek simgesi gelmiyordu düzelttim zaten önceki söylediğim şeyi okursanız

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
DriverBooster sisteme uygun bulur dene bence

Üye
5 HİZMET YILI
başka bir web sitesinden veya hyperx sürücülerinden silin ve indirin

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...