anakartım gigabyte ve support sitesinde driveri indiriyorum kurulum geliyor kaldırma işlemi yapıyor sonra yeniden başlatıyorum ve tekrar kurulum geliyor tekrar aynı işlemleri yapıyorum tekrardan yeniden başlatıyorum bilgisayar açıldığında ise önüme tekrar böyle bir kurulum ekranı geliyor nedeni nedir ?
Hyperx cloud 2 kullanıyorum ben de. Bilgim dahilinde Hyperx kulaklıklarında driver kurulumu gerçekleştirilmiyor, özellikle realtek hd audio driver'i kurulmuyor diye biliyorum. Hyperx tüm ayarları kendisi otomatik olarak yapmakta zaten.
İyi forumlar.
Hyperx cloud 2 kullanıyorum ben de. Bilgim dahilinde Hyperx kulaklıklarında driver kurulumu gerçekleştirilmiyor, özellikle realtek hd audio driver'i kurulmuyor diye biliyorum. Hyperx tüm ayarları kendisi otomatik olarak yapmakta zaten.
İyi forumlar.
aynı böyle olması lazım bilgisayarı formatlayınca bu sıkıntılar çıktı oyunun sesi discorda gidiyor bu program sayesinde ses gitmemesini sağlıyorum denedim bir kaç kes 300 mblık dosyayı indirip kurunca bütün ses driverlarını sildim önce şimdi sıkıntısız çalışıyor simgede geldi iyi forumlar.
Kanka zaten kurulu diye onarma işlemi uyguluyor olabilir mi çünkü yanlış bilmiyorsam doğru driver'ı indiriyorsun aygıt yönetecisinden temelli kaldırıp tekrar kurmayı denermisin ayrıca belkide başlangıca sabitlenen dosyayı devre dışı bırakmışsındır.