- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
ebeveyn otoritesi iyice zayıfladı geçmiş zamanlara göre.Bence bu yeni neslin böyle yetişmesindeki tek sebep ebeveynlereri ve kendi kuşakları arasındaki teknoloji farkının fazla olması küçüklükten beri kontrolsüz bir şekilde internetle haşır neşir olmasından kaynaklanıyor
Hani derler ya zaman diye, çok doğru bir şey kardeşim. Zamana bırak, geçecektir.ask acısı nasil gecer beyler yasyan vardir elbet
Otoriteden ziyade ebeveynler kendi günlük işlerinden çocuklarına zaman harcıyamaz oldu bunun yanında çocuk geliştirme hakkında bilgi eksikliğide büyük bir etmen benceebeveyn otoritesi iyice zayıfladı geçmiş zamanlara göre.
Çocuğu yaptıktan sonra, kaliteli bir hayat yaşamasında ebeveynler rol üstlenmiyor.Otoriteden ziyade ebeveynler kendi günlük işlerinden çocuklarına zaman harcıyamaz oldu bunun yanında çocuk geliştirme hakkında bilgi eksikliğide büyük bir etmen bence
maalesefşimdiki nesil hızlı ya genel olarak hep böyle şaşırmıyorum artık
Haklısın ama birde aileler ne kadar kaliteli bir yaşam yaşıyor onuda göz önünde bulundurmak lazımÇocuğu yaptıktan sonra, kaliteli bir hayat yaşamasında ebeveynler rol üstlenmiyor.
Bu kadar hız iyi değil başkanşimdiki nesil hızlı ya genel olarak hep böyle şaşırmıyorum artık
Biraz önyargılı gibi durucak ama tıktok çeken insanlardan bir hayır gelmezBU tüktok çekenlerin hepsi çocuk tipliler =)
Katılıyorum!Biraz önyargılı gibi durucak ama tıktok çeken insanlardan bir hayır gelmez
Kardesım geçmiyor yanındakiyle yaşlanır aklındakiyle ölürsünask acısı nasil gecer beyler yasyan vardir elbet
yenisi bulana kadar gecmez kardasask acısı nasil gecer beyler yasyan vardir elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?