arkadaşlar ben biriyle kaykay takasına girdim ben kardoladım çocukda antlalyada ben istanbuldayım ilanda görmüştüm kaykayı sonrada işte ben kargolayıp fişi çektim attım ona oda ben yarın kargolarım kesin dedi ama saat vemim dedi sonrada kargoladınmı dedim evet kargoladım dedi ee fişi atsana dedim kargo takip no su felan yazıyor sonrada fişin fotosunu çekecektim sarjım yoktu kayarkende fiş düştü dedi bende telefon numarama mesaj gelmedi dedim oda başkasına da kargo yoolladım onada mesaj gitmemiş ama kargo gitti dedi ne zaman elime ulaşır dedim cumartesi veya pazartesi demiş görevli adam ona ve sözde perşembe günü kargoladı kargo parasını sordum 16 mıydı neydi dedi sonra cumartesi oldu pazartesini bekledim gelmedi pazartesi gece oldu yazdım ben buna yazmadan öncede kaykayla video atmış instaya bide benim kaykayla kaykayı almış bide zımparasını da deiştirmiş sahiplenmiş yani kaykayı zaten öyle olması lazımda benim kaykay gelmedi yani onun yolladığı ve ben yazdım ona ee kanka kargo gelmedi diye nasıl gelmezdedi sonra bekle arim kargoyu dedi 20 dk sonra da şey dedi aradım kanka yoldaymış dedi bende aradığın görevliiye ne dedin dedim mesaja bakmadı . işin komik tarafıda şu antalyadan konuştuğum bi kız vardı o o cocukları tanıyor kız zaten aşık bana ne desem yapıyor onada attım adresi ad soy ad felan akappattım 3 dk yakınlıkda dedi zaten baktım bu cocugun fotolarını beğenmiş arkadaşıı eskidende takıp ediyordu galiba kavgalılar bu benim umrumda deilde ne yapcam ben şimdi kargo gelmezse gelmicek büyük ihtimalle ve tek kaykatım odu başka kayacak kaykayım yok ve 600 tl felandı o takasladıgım kaykay onunkide 500 felan beinmkinin sadece tahtasının 0 ı 960 tl siz düşünün ve param yok kaykay alamıyorum kaykay almaya kalksamda bile bi tahtanın en kötüsü 400 tl tamam tahtayı hallettim diyelim truck yani demir onu nasıl halletcem onu hallettim tekeriydi vidasıydı rulmanıydı zımparasıydı , neyse ben kargo gelmezse ne yapayım kıbiraz uzun olmuş ama yardım edin lütfen.
Moderatörün son düzenlenenleri: