SC de iyi çalışan şampiyon önerileri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Aslında bütün şampiyonlar ile çok verimli bir iş, Xerath çok güzel oluyor dediğin gibi hele bir de mana kasarsan süper bir taşıyıcı Ulti ile aldığı beleş killeri demiyorum bile..

şimdi gidip Mainim olan Talonu deneyeceğim.

Kata ve zedi deneyim buraya yazacağım

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ezreal also has an absurd potential, especially when it arrives at your power spike, do not know how is the yasuo but probably that is also quite strong

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ezreal çok iyi skill shotları iğne deliğinden q atma ulti olsun herşeyiyle mükemmel ekle bence listeye :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir tane kata, zed, talon manyağı yok mu ya deneyimlemiş olan :D DR.mundo'yu bile merak ediyorum baltar nasıl olur ki direk oyun taşıır valla

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir tane kata, zed, talon manyağı yok mu ya deneyimlemiş olan :D DR.mundo'yu bile merak ediyorum baltar nasıl olur ki direk oyun taşıır valla
Mundo Baltaları Ef-sa-ne tek kötü yanı vayne benzeri gerçek hasar ağırlık veya cana göre vuran adcler karşındaysa biraz sıkıntı yaşıyorsun ama balta kaçırdını görmedım 2 lwlde dariustan ilk kan alıyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Mundo Baltaları Ef-sa-ne tek kötü yanı vayne benzeri gerçek hasar ağırlık veya cana göre vuran adcler karşındaysa biraz sıkıntı yaşıyorsun ama balta kaçırdını görmedım 2 lwlde dariustan ilk kan alıyorum :)

O halde yeni SC mainim belli oldu :) şimdi kata deneyeceğim sonra zed sonra kendi 350k mainim talon :)

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
O halde yeni SC mainim belli oldu :) şimdi kata deneyeceğim sonra zed sonra kendi 350k mainim talon :)
Katayı denedimde ayarlarını beceremedim talon çok iyi eğer katayı çözersen 1v9 mundoda full tank yerine offtank mesela hayalet dançı ve aklın sonu ardı arkasına full tank gidersende 1v9 sana kalmış ama favorim ezrealdir onuda dene :)

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yasuo çok iyi öneririm fakat
yasuo pickeyebilirsen şanslısın

Он живет один умирает один
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...