Üye
xerath
Lucian benimde favorim yada morgan olacakBence luciansız olmaz, onuda ekleyebilirsin.
Mundo Baltaları Ef-sa-ne tek kötü yanı vayne benzeri gerçek hasar ağırlık veya cana göre vuran adcler karşındaysa biraz sıkıntı yaşıyorsun ama balta kaçırdını görmedım 2 lwlde dariustan ilk kan alıyorumBir tane kata, zed, talon manyağı yok mu ya deneyimlemiş olanDR.mundo'yu bile merak ediyorum baltar nasıl olur ki direk oyun taşıır valla
Mundo Baltaları Ef-sa-ne tek kötü yanı vayne benzeri gerçek hasar ağırlık veya cana göre vuran adcler karşındaysa biraz sıkıntı yaşıyorsun ama balta kaçırdını görmedım 2 lwlde dariustan ilk kan alıyorum![]()
Katayı denedimde ayarlarını beceremedim talon çok iyi eğer katayı çözersen 1v9 mundoda full tank yerine offtank mesela hayalet dançı ve aklın sonu ardı arkasına full tank gidersende 1v9 sana kalmış ama favorim ezrealdir onuda deneO halde yeni SC mainim belli olduşimdi kata deneyeceğim sonra zed sonra kendi 350k mainim talon
![]()
Ashe Jinx Ezreal Varus Tristana denemeni öneririmADC ler ve Jung ile aram yok ama scriptle deneyimlerime göre draven gayet güzel çalışıyor.
hortum tutturduğun gibi ulti atıyor bunun önüne geçemiyorum config var mıyasuo çok iyi öneririm fakat
yasuo pickeyebilirsen şanslısın