♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Öncelikle support ile çıkman çok zor ve Silver elo en rahat kasabileceğin yer. Script gerekmeden çok rahat çıkabilirsin. Onun haricinde Kendinden biraz daha iyi bir Duo bul. Devamı zaten geliyor her türlüÖncelikle Selamlar Ben Sc Kullanıyorum Support Main O Yüzden Sc ile Sürekli Support Oynuyorum Silver 3 üm Lakin Kazanma Şansım Sürekli Çok Düşük Sc Ayarları Olarak Da ADC Main Config Kullanıyorum Ordaki Support Ayarları İyi Bana Göre Lakin Lig Atlama da Ciddi Sorunlar Yaşıyorum 3 Oyun Kazanıyorum Misal 4-5 Oyun Kaybediyorum Yani Dengeli Deil Kazanma Oranım Buna Çözüm Olarak Ne Yapabilirim Bana Yardımcı Olabilcek Var Mı Acaba ?
Bronz 1 im Adc oynuyorum sc liysen girelim elohell e düştüm çıkacak birini arıyorum istersen ekle SonAyakAvcısıCha oyun nickiÖncelikle Selamlar Ben Sc Kullanıyorum Support Main O Yüzden Sc ile Sürekli Support Oynuyorum Silver 3 üm Lakin Kazanma Şansım Sürekli Çok Düşük Sc Ayarları Olarak Da ADC Main Config Kullanıyorum Ordaki Support Ayarları İyi Bana Göre Lakin Lig Atlama da Ciddi Sorunlar Yaşıyorum 3 Oyun Kazanıyorum Misal 4-5 Oyun Kaybediyorum Yani Dengeli Deil Kazanma Oranım Buna Çözüm Olarak Ne Yapabilirim Bana Yardımcı Olabilcek Var Mı Acaba ?
SC de rank kasmak zor hacı yaÖncelikle Selamlar Ben Sc Kullanıyorum Support Main O Yüzden Sc ile Sürekli Support Oynuyorum Silver 3 üm Lakin Kazanma Şansım Sürekli Çok Düşük Sc Ayarları Olarak Da ADC Main Config Kullanıyorum Ordaki Support Ayarları İyi Bana Göre Lakin Lig Atlama da Ciddi Sorunlar Yaşıyorum 3 Oyun Kazanıyorum Misal 4-5 Oyun Kaybediyorum Yani Dengeli Deil Kazanma Oranım Buna Çözüm Olarak Ne Yapabilirim Bana Yardımcı Olabilcek Var Mı Acaba ?
inanılmaz kanka peki feedleyenler ile nasıl başa çıktın?Support Blitzcrank, Morgana, Thresh oyna taşırsın her el. Ben öyle elmasa kadar çıktıydım
kendine bi pre bul o da sc kullanıyor olsun botta kazandığınız zaman lanelere yardıma git diğer laneleri de kazandır tedbirli oyna gene de sc de olsan tedbir önemli ölmemeye çalışın ve winleyinÖncelikle Selamlar Ben Sc Kullanıyorum Support Main O Yüzden Sc ile Sürekli Support Oynuyorum Silver 3 üm Lakin Kazanma Şansım Sürekli Çok Düşük Sc Ayarları Olarak Da ADC Main Config Kullanıyorum Ordaki Support Ayarları İyi Bana Göre Lakin Lig Atlama da Ciddi Sorunlar Yaşıyorum 3 Oyun Kazanıyorum Misal 4-5 Oyun Kaybediyorum Yani Dengeli Deil Kazanma Oranım Buna Çözüm Olarak Ne Yapabilirim Bana Yardımcı Olabilcek Var Mı Acaba ?
tornadocobraDuo Sc İle Kasabilcek Var Mı Oynuyalım ? Hem Sohbet Hem Eğlence Olarak ? Varsa Nick Yazsın Ekliyim Lig Gümüş 3...
youteknohd lol nickim beklerim. isteğiÖncelikle Selamlar Ben Sc Kullanıyorum Support Main O Yüzden Sc ile Sürekli Support Oynuyorum Silver 3 üm Lakin Kazanma Şansım Sürekli Çok Düşük Sc Ayarları Olarak Da ADC Main Config Kullanıyorum Ordaki Support Ayarları İyi Bana Göre Lakin Lig Atlama da Ciddi Sorunlar Yaşıyorum 3 Oyun Kazanıyorum Misal 4-5 Oyun Kaybediyorum Yani Dengeli Deil Kazanma Oranım Buna Çözüm Olarak Ne Yapabilirim Bana Yardımcı Olabilcek Var Mı Acaba ?
sup da oynuyorsan sc yi karma 100 de 100 winDuo bul kendine hele ki support oynuyorsun zor işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?