oyun bilgisi sorun olabilir benceÖncelikle Selamlar Ben Sc Kullanıyorum Support Main O Yüzden Sc ile Sürekli Support Oynuyorum Silver 3 üm Lakin Kazanma Şansım Sürekli Çok Düşük Sc Ayarları Olarak Da ADC Main Config Kullanıyorum Ordaki Support Ayarları İyi Bana Göre Lakin Lig Atlama da Ciddi Sorunlar Yaşıyorum 3 Oyun Kazanıyorum Misal 4-5 Oyun Kaybediyorum Yani Dengeli Deil Kazanma Oranım Buna Çözüm Olarak Ne Yapabilirim Bana Yardımcı Olabilcek Var Mı Acaba ?
her şampiyon oluyor demeAshe vayne kog maw twitch v.s oynayabilirsin xerath da dahil çoğu şampiyon olur
her şampiyon oluyor demeAshe vayne kog maw twitch v.s oynayabilirsin xerath da dahil çoğu şampiyon olur
bence zaten kasılacak char takıma iyi yardım ederse olur bizim insanımz çok satıyor takımıbro duosuz olmaz malesef çok zor mid jg duo yada bot duo
illa pren olması şart değil takıma yardım etmek tek kasıldım kafasıyla oynarsan kaybediyorsunöncelikle pren olucak mid jung yada top jung olrak oynayacaksın champ seçimlerinden bağımsız lane önemli
aynı fikirde değilimbro duosuz olmaz malesef çok zor mid jg duo yada bot duo
öyle banlanılıyor musana bir de scriptli duo lazım diycem de 2 script banı yersınız gibi.
evet pre şartöncelikle pren olucak mid jung yada top jung olrak oynayacaksın champ seçimlerinden bağımsız lane önemli
zedDuo bul kendine hele ki support oynuyorsun zor işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?