Sc zeri ve nilah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
lütfen sadece denemiş ve kullanmış olanlar yorum yaparsa sevinirim özellikle @Adc Main den de bir yorum beklerim bu iki hero sc ile nasıl oluyor eksi ve artıları nelerdir şimdiden teşekkürler <3

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
lütfen sadece denemiş ve kullanmış olanlar yorum yaparsa sevinirim özellikle @Adc Main den de bir yorum beklerim bu iki hero sc ile nasıl oluyor eksi ve artıları nelerdir şimdiden teşekkürler <3
Zeri mükemmel config konumda videosu var nilahta çok iyi s++ tier da configimin tier listine eklemeyi unutmuşum en yakın zamanda o tier listi de güncelleyeceğim fakat nilah oynarken w yü manuel atarsan senin için daha iyi olur bunun dışında 10/10 ayarlı zaten configimde sadece nilah'ın w skill'i açık olabilir onu da oyuna girince kapatabilirsiniz zeri de hiçbir eksisi yok nilahında aynı şekilde dediğim gibi w yü kapatacaksın nilah oynarken zeri de zaten e skilli ve w su kapalı kendin atarsan bunları daha sağlıklı olur bu kadar ekleyeceklerim

EDIT : tier listlerin hepsini güncelledim

Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Zeri fazla bozuk, oynayabilirsin.

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Zeri mükemmel config konumda videosu var nilahta çok iyi s++ tier da configmin tier listine eklemeyi unutmuşum en yakın zamanda o tier listi de güncelleyeceğim fakat nilah oynarken w yü manuel atarsan senin için daha iyi olur bunun dışında 10/10 ayarlı zaten configimde sadece nilah'ın w skill'i açık olabilir onu da oyuna girince kapatabilirsiniz
Tüm konfiglerini tek bi konuda paylaşsana dostum banada lazım ayar yapamıyorum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Tüm konfiglerini tek bi konuda paylaşsana dostum banada lazım ayar yapamıyorum.
Tek bir konuda paylaştım hocam zaten tier listi güncellemekle uğraşıyordum daha yeni bitti ve tek bir konuda configim tüm laneler için zaten ayarlı şu anda kullanabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Zeri mükemmel config konumda videosu var nilahta çok iyi s++ tier da configmin tier listine eklemeyi unutmuşum en yakın zamanda o tier listi de güncelleyeceğim fakat nilah oynarken w yü manuel atarsan senin için daha iyi olur bunun dışında 10/10 ayarlı zaten configimde sadece nilah'ın w skill'i açık olabilir onu da oyuna girince kapatabilirsiniz
nilah wsü ne yapıyordu ki hocam

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
İkisi de mükemmel, fakat default cfg kullanma hocam, hazır cfg indir.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
zeri stabil fakat nilah için aynı şeyi söylemek mümkün değil zeriyle taşırsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sc yi bilmiyorumda nilahın pasifi bence çok op

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...