Sc zeri ve nilah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Zeri mükemmel config konumda videosu var nilahta çok iyi s++ tier da configimin tier listine eklemeyi unutmuşum en yakın zamanda o tier listi de güncelleyeceğim fakat nilah oynarken w yü manuel atarsan senin için daha iyi olur bunun dışında 10/10 ayarlı zaten configimde sadece nilah'ın w skill'i açık olabilir onu da oyuna girince kapatabilirsiniz zeri de hiçbir eksisi yok nilahında aynı şekilde dediğim gibi w yü kapatacaksın nilah oynarken zeri de zaten e skilli ve w su kapalı kendin atarsan bunları daha sağlıklı olur bu kadar ekleyeceklerim

EDIT : tier listlerin hepsini güncelledim
konunun linki atma şansın varmı hocam bulamadım
Post automatically merged:

zeri mermi gibi aga
zerinin sıkıntısı gördüğüm kadarı ile farm hocam çünkü scriptte basic attack atmıyor yada ayarını bulamadım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Sc ye daha uyumlu olan kog vayne gibi adcleri öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
zeri çok hızlı yakalanmıyor ama yakalandığında meftasın nilahı bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
zeri çok güzel oluyor skill yemediğin için sürekli kite atabiliyorsun ve ultin sınırsız oluyor yanında sana hız veren seni koruyan bir sup varsa gmye kadar rahatça çıkarısn

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
zeri icin iyi olabilir ama nilahta iyi olacagini cok dusunmuyorum cok oynadigim bir car degil

Banlı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Nilah'ın genel şampiyon olarak yetersiz kaldığını düşünüyorum. Zeri mobilitesi ve script kombinasyonu ile benim için s++ seviyesindedir.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam toirde ben nilah kullanıyorum arkadasım yummi alıyor level 10 da fln kimse kesemiyor sureklı canımız doluyor hızlı atak vsvs denemelisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
lütfen sadece denemiş ve kullanmış olanlar yorum yaparsa sevinirim özellikle @Adc Main den de bir yorum beklerim bu iki hero sc ile nasıl oluyor eksi ve artıları nelerdir şimdiden teşekkürler <3
zeriyi çok bilmiyorum fakat nilah iyidi w sunu manual atsan daha iyi olabilir zeride denemedim ama

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
zeri kesinlikle çok kırık deneyebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
zeri stabil çalışıyorsa nilah da bi okadar kotu çalışıyor ama ikside tavsiye etmem kaisa xayah felan samira bunlar da ha iyi çaışıyor sc ile

Üye
3 HİZMET YILI
nilah çöp gereksiz SC de git zeriden devam et yargı dağıtır

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
lütfen sadece denemiş ve kullanmış olanlar yorum yaparsa sevinirim özellikle @Adc Main den de bir yorum beklerim bu iki hero sc ile nasıl oluyor eksi ve artıları nelerdir şimdiden teşekkürler <3
zeri baya op kesinlikle dene ama anlaşılmıyorda nerdeyse samirada olur oda bozuk diye hile demiyolar nilahıda denemedim ama iyi diyolar ama ben o kadar efektif olacağını sanmıyorum sc xerath>all

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
nilah aşırı op yapmışlar bence sc ile kanatlanıp uçuyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...