Onaylı Üye
zeri mermi gibi aga
konunun linki atma şansın varmı hocam bulamadımZeri mükemmel config konumda videosu var nilahta çok iyi s++ tier da configimin tier listine eklemeyi unutmuşum en yakın zamanda o tier listi de güncelleyeceğim fakat nilah oynarken w yü manuel atarsan senin için daha iyi olur bunun dışında 10/10 ayarlı zaten configimde sadece nilah'ın w skill'i açık olabilir onu da oyuna girince kapatabilirsiniz zeri de hiçbir eksisi yok nilahında aynı şekilde dediğim gibi w yü kapatacaksın nilah oynarken zeri de zaten e skilli ve w su kapalı kendin atarsan bunları daha sağlıklı olur bu kadar ekleyeceklerim
EDIT : tier listlerin hepsini güncelledim
zerinin sıkıntısı gördüğüm kadarı ile farm hocam çünkü scriptte basic attack atmıyor yada ayarını bulamadımzeri mermi gibi aga
Buyurun hocam https://memoryhackers.org/konular/u...s-wsreborn-adc-main-config-22-02-2023.256045/konunun linki atma şansın varmı hocam bulamadım
Post automatically merged:
zerinin sıkıntısı gördüğüm kadarı ile farm hocam çünkü scriptte basic attack atmıyor yada ayarını bulamadım
zeriyi çok bilmiyorum fakat nilah iyidi w sunu manual atsan daha iyi olabilir zeride denemedim amalütfen sadece denemiş ve kullanmış olanlar yorum yaparsa sevinirim özellikle @Adc Main den de bir yorum beklerim bu iki hero sc ile nasıl oluyor eksi ve artıları nelerdir şimdiden teşekkürler <3
zeri mükemmel oluyor çokça oynadımlütfen sadece denemiş ve kullanmış olanlar yorum yaparsa sevinirim özellikle @Adc Main den de bir yorum beklerim bu iki hero sc ile nasıl oluyor eksi ve artıları nelerdir şimdiden teşekkürler <3
zeri baya op kesinlikle dene ama anlaşılmıyorda nerdeyse samirada olur oda bozuk diye hile demiyolar nilahıda denemedim ama iyi diyolar ama ben o kadar efektif olacağını sanmıyorum sc xerath>alllütfen sadece denemiş ve kullanmış olanlar yorum yaparsa sevinirim özellikle @Adc Main den de bir yorum beklerim bu iki hero sc ile nasıl oluyor eksi ve artıları nelerdir şimdiden teşekkürler <3