Script güvenli şekilde ayarlanabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Script kullanırken ayarları şüphe çekmeyecek şekilde yaparsam ban yeme ihtimalim düşer mi?
ana hesabımı kasmak istiyorum ve ban yemekten de biraz çekiniyorum ne önerirsiniz?

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ben ana hesabımda oynadım baya sıkıntı çıkmadı ama main jungle, space basılı herolarıda oynamadım direk tek atan charları oynıyorum hareket kabiliyeti olan charları oynuyorum anlaşılmıyor gibi kayn vb heralde.oto smite birçok oyunumu kazandırdı bu arada

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
evet ban riskin düşer. ama bu ban yemeyeceğin anlamına gelmiyor

Üye
4 HİZMET YILI
Script kullanırken ayarları şüphe çekmeyecek şekilde yaparsam ban yeme ihtimalim düşer mi?
ana hesabımı kasmak istiyorum ve ban yemekten de biraz çekiniyorum ne önerirsiniz?
düşürür en azından karşıdakilerin repleme ihtimali azalır

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
mid karakterleri skill shot olan karakterlerde daha az ban yiyebilirsin

Üye
4 HİZMET YILI
Ben ana hesabımda oynadım baya sıkıntı çıkmadı ama main jungle, space basılı herolarıda oynamadım direk tek atan charları oynıyorum hareket kabiliyeti olan charları oynuyorum anlaşılmıyor gibi kayn vb heralde.oto smite birçok oyunumu kazandırdı bu arada
oto smite nasıl açıyoruz

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hilelerin kavramları vardır kanka rage var legit var falan rage hileyi bariz belli edecek şekilde oynamaya legit ise hileyi belli etmeden oynama tarzına denilir eğer sen legit bir biçimde oynarsan report yemezsin ve bu ban yeme olasılığını azaltır

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Script kullanıyorsun Riot ban dalgasını aktifleştirdiğinde her scriptde olduğu gibi ban yiyeceksin ondan ne kadar legit göründüğünün önemi yok ha sadece ne kadar çok raporlanırsan ban sırasında o kadar öne çıkarsın ama öyle ya da böyle ban yersin Ban dalgasının ne zaman gelip gittiğini kestirip 2 hafta kadar o süreçte kullanmasan yeterli olur eğer Exploit kullanmıyorsan hoş 1 kere bile olsun exploit kullandıysan ban dalgasında riot tıklatır orası ayrı

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
en azından reporttan ban yemezsin ama hile sonuçta, ne olacağı belli değil.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
programsal olarak olmasada replenmeme konusunda chatte küfür etmezsen vesaire etkili olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben hiç anlamadim ban sistemini bakiyorum 3 ay diyen var ama ban yememiş ben 3 gün denedim perma ban yedim acaba reportdan mi yoksa riot ban dalgasina mi denkgeldim

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Script banı şans işi yav benim arkadaşlar kullanıyor 3-4 ay oldu ban yemediler hala

``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
büyük ihtimal ban dalgasına denk geldin :D yoksa belli etmeden report yemeden 3 gün içinde ban yeme ihtimalin düşük. Önceden mimlendiysende replenebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
scripti hep space tusuna basılı tutarak değil de biraz da kendin oynaman lazım ve riot ban dalgasını getirdiğinde kaçışın olmuyor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Scripti aktif et herşeyi kapat genede o banı elinde sonunda yiyiceksin !

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
main hesabını kullanmak biraz riskli hiç dikkat çekmesen bile hiç report yemesen bile 3. parti yazılım olduğu için ban yeme riskin var

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Acaba reporttan mı yoksa tickettan mı ban yeniyor ya da direkt ban dalgası mı var 3. parti yazılımların

Üye
4 HİZMET YILI
oynalınır knkm bu türkler sc fark etmiyor zaten :D Legit şart hep olunce hile diyolar sonra
Post automatically merged:

knk full sc kullanma 1 maçta elini boşluktan cekte az kendi elinlende oyna ban dalgasında kalırsın ozaman );

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...