düşürür en azından karşıdakilerin repleme ihtimali azalırScript kullanırken ayarları şüphe çekmeyecek şekilde yaparsam ban yeme ihtimalim düşer mi?
ana hesabımı kasmak istiyorum ve ban yemekten de biraz çekiniyorum ne önerirsiniz?
oto smite nasıl açıyoruzBen ana hesabımda oynadım baya sıkıntı çıkmadı ama main jungle, space basılı herolarıda oynamadım direk tek atan charları oynıyorum hareket kabiliyeti olan charları oynuyorum anlaşılmıyor gibi kayn vb heralde.oto smite birçok oyunumu kazandırdı bu arada
Hilelerin kavramları vardır kanka rage var legit var falan rage hileyi bariz belli edecek şekilde oynamaya legit ise hileyi belli etmeden oynama tarzına denilir eğer sen legit bir biçimde oynarsan report yemezsin ve bu ban yeme olasılığını azaltırScript kullanırken ayarları şüphe çekmeyecek şekilde yaparsam ban yeme ihtimalim düşer mi?
ana hesabımı kasmak istiyorum ve ban yemekten de biraz çekiniyorum ne önerirsiniz?
N tuşuydu heralde ,oto smite nasıl açıyoruz
programsal olarak olmasada replenmeme konusunda chatte küfür etmezsen vesaire etkili olurScript kullanırken ayarları şüphe çekmeyecek şekilde yaparsam ban yeme ihtimalim düşer mi?